вівторок, 01 жовтня 2019 13:48

Продюсер Винника знайшов винного за скандальний флешмоб

Продюсер Винника знайшов винного за скандальний флешмоб
Після акції Винника внесли до бази "Миротворця"

Продюсер Олександр Горбенко заявив, що Олег Винник не знав подробиць флешмобу, у якому взяв участь разом із росіянами. Уся відповідальність лежить на організаторах акції.

Про це він сказав на спільній зі співаком прес-конференції.

"Вся комунікація, яка відбувалася з проектом "Всеммир", була з мого боку. Я тільки на фінальних точках вводив артиста у курс справи", - сказав Горбенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Винник назвав Крим "не нашим", а агресію Росії на Донбасі "незрозумілою війною"

За його словами, він отримав пропозицію від продюсера з Москви про участь у флешмобі до Міжнародного дня миру. Йому сказали, що акція міжнародна та до неї долучаться також Анджеліна Джолі, Алессандро Сафіна, Леонардо Дікапріо, гурт "Рамштайн". Про росіян мова не йшла.

Українці записали відео за стандартами організаторів і вислали його електронною поштою. Коли вийшов повний ролик, Горбенко попросив видалити з нього частину з Винником.

"Я відразу написав організаторам, щоб прибрали уривок ыз Олегом. Тому що це мала бути нарізка слів людей миру. Ні про який кліпі з артикуляцією людей під слова цієї пісні нам сказано не було", - зазначив він.

При цьому Горбенко наголосив, що "на їхній совісті" те, що Винника вставили у кліп.

Олег Винник приєднався до росіян, прихильників Путіна у флешмобі за "мир без війни та насильства". Його дії викликали обурення українців.

Після цього Винник потрапив до бази "Миротворця".

Зараз ви читаєте новину «Продюсер Винника знайшов винного за скандальний флешмоб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути