вівторок, 23 січня 2018 12:13

Принцеса Євгенія отримала розкішну обручку
3

Фото: Reuters

27-річна принцеса Євгенія оголосила про заручини зі своїм коханим, 31-річним Джеком Бруксбенком. Пара постала перед журналістами на фотоколі і продемонструвала каблучку, яку подарував наречений нареченій. Ця прикраса нагадала багатьом іншу обручку.

Джек зробив Євгенії пропозицію руки і серця на початку січня в Нікарагуа. Керівник нічного закладу в Лондоні підніс внучці королеви Єлизавети II обручку з розсипом діамантів, інкрустовану рідкісним різновидом сапфіра - сапфіром падпараджа рожево-оранжевого кольору. Схожих відтінків і форми була обручка Сари Фергюсон, отриману в день заручин з принцом Ендрю.

Трохи більше тридцяти років тому батько принцеси Євгенії подарував своїй нареченій обручку з бірманським рубіном і діамантами, розташованими у вигляді пелюстків. Сапфір падпараджа, поміщений в центр композиції обручки внучки королеви Єлизавети II, названий на честь квітки лотоса - "падпараджа" на санскриті означає "квітка лотоса".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Кейт Міддлтон застрягла в заторі

Сара Фергюсон в числі перших привітала доньку з заручинами.

"Я така щаслива! Ми любимо Джека, він для мене син, брат і кращий друг в одній особі, чому я дуже рада. Євгенія - чудова людина, разом з Джеком вони дуже гармонійна пара", - написала герцогиня Йоркська в своєму "Твіттері" .

Зараз ви читаєте новину «Принцеса Євгенія отримала розкішну обручку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути