пʼятниця, 15 червня 2018 12:19

Принц Вільям прикрасив обкладинку ЛГБТ-глянцю

Два роки тому член британської королівської сім'ї принц Вільям потрапив на обкладинку ЛГБТ-журналу "Attitude". Так хотів підняти тему цькування, жертвами якого стають представники нетрадиційної сексуальної орієнтації.

Автор: royal.uk
  Принц Вільям прикрасив обкладинку ЛГБТ-глянцю
Принц Вільям прикрасив обкладинку ЛГБТ-глянцю

"Ніхто не повинен ставати об'єктом цькування через свою сексуальну орієнтацію. Не миріться з цим. Пишайтеся тим, ким ви є", - закликав принц Вільям.

На початку травня 2016-го у Кенсінгтонському палаці відбулася зустріч принца з групою представників ЛГБТ, котрі поділилися з ними власними історіями буллінгу і обговорили те, який вплив це чинить на людину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл у вузькій сукні вийшла в люди з Єлизаветою ІІ

"Герцог Кембриджський наполегливо працює над підтримкою боротьби із знущанням та стигмою навколо психічного здоров'я. Він створив робочу групу із запобігання залякування в Інтернеті, а разом з герцогинею Кембриджською та принцом Гаррі очолює кампанію Heads Together щодо психічного здоров'я та благополуччя", - додав представник королівської сім'ї.

Нагадаємо, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон народила хлопчика 23 квітня. Його назвали Луї Артуром Чарльзом. Це – третя дитина принца Вільяма і Кейт, шостий правнук королеви Єлизавети ІІ. Новонароджений стає п'ятим претендентом на британський трон. 22 липня 2013 року з'явився на світ їхній первісток, принц Джордж. 2 травня 2015 року у Вільяма і Кейт народилася друга дитина – дочка Шарлотта Елізабет Діана.

Зараз ви читаєте новину «Принц Вільям прикрасив обкладинку ЛГБТ-глянцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути