середа, 06 липня 2011 19:20

Принц Вільям у Канаді влаштував своїй дружині другий медовий місяць
13

Напередодні принц Вільям влаштував романтичний вечір своїй дружині Кетрін. Схоже, молодята вирішили згадати про медовий місяць.

Під час офіційного турне по Канаді пара вирішила поєднати приємне з корисним. Напередодні за графіком подружжя відвідало містечко Йеллоунайф, де зустрілася з юнацьким парламентом, по душам поспілкувалася з молоддю і корінними жителями і навіть зіграла у вуличний хокей. Точніше, брав участь у нетривалому турнірі Вільям, оскільки Кетрін у взутті на шпильці було не зовсім комфортно бігати по тротуару.

На озері Блечфорд подружжя насолоджувалося природою, а також відпочивало активно: здійснили прогулянку на каное і на літаку-амфібії, а також відвідали навчально-дослідний центр в індіанському поселенні, де їм показали, як слід білувати дичину, і розповіли про пристрій вігваму.

Увечері ж на герцогиню чекала приємна несподіванка.

Герцог запропонував дружині здійснити невеликий турпохід в ліс, розташований на кордоні Йеллоунайфу. Удвох, без охорони і супроводжуючих, подружжя вирушило в так звані Північно-західні території Канади.

Тут подружжя влаштувало собі невеличкий бенкет, розташувавшись на галявині, серед заростей дикої журавлини. Представники королівського дому Британії запросто розвели вогнище й підсмажили собі стейки. А потім насолодилися видом легендарного "опівнічного заходу".

Як потім повідомили Вільям і Кетрін, вечір виявився для них "чарівним".

Зараз ви читаєте новину «Принц Вільям у Канаді влаштував своїй дружині другий медовий місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути