середа, 20 липня 2011 12:23

Принц Вільям перевіз дружину в двокімнатну квартиру

Нещодавно молодята принц Вільям та Кейт Міддлтон переїхали в свою першу сімейну квартиру.

Розташована вона в Кенсингтонському палаці, в тому самому, де колись жила принцеса Діана з синами. Незважаючи на те, що нове житло може похвалитися однією з найбільш "елітних" на Британських островах адресою, саму квартиру "елітною" не назвеш. У квартирі є дві кімнати і одна ванна.

Крім цього під час ремонту виявилося, що в новій квартирі герцога і герцогині Кембриджських багато азбесту і що електропроводка настільки стара, що для уникнення коротких замикань і пожеж її довелося всю міняти.

Після весілля Вільям і Кейт жили в Кларенс хаусі. Резиденція принца Чарльза, звичайно, набагато зручніше і затишніше за нову квартиру, але квартиру в Кларенс хаусі їм довелося ділити з братом Вілла. Незважаючи на чудові стосунки між Кейт і Гаррі таке спільне проживання, звичайно, не дуже зручно для молодят.

При дворі кажуть, що переїзд — тимчасовий захід і що жити в Кенсингтоні Кембриджі будуть не більше 2-3 днів на тиждень, тому що принц служить в армії і багато часу повинен проводити в Уельсі. До того ж, ця квартира занадто маленька для сім'ї, навіть яка складається з двох осіб, не кажучи вже про дітей. Одне тішить - платити орендну плату за неї так само, як всі інші старші представники королівської сім'ї, вони не будуть.

У будь-якому випадку своїм головним місцем проживання герцог і герцогиня Кембриджські вважають скромний котедж на острові Англесі, де Кейт живе, поки принц знаходиться на чергуваннях.

Зараз ви читаєте новину «Принц Вільям перевіз дружину в двокімнатну квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути