понеділок, 04 квітня 2011 15:29

Принц Вільям не хоче носити обручку

Принц Вільям не хоче носити обручку

Принц Вільям, який скептично ставиться до різного роду прикрас, не буде носити і обручку після весілля з Кейт Міддлтон, повідомляє газета Daily Mail з посиланням на офіційні особи при королівському дворі.

За словами джерел, рішення було прийнято спільно з нареченою.

"Ця тема обговорювалася. Принц не з тих, хто носить прикраси, він не носить навіть перстень і не хоче носити обручку", - повідомили в Букінгемському палаці.

Справа - виключно в особистих уподобаннях принца, хоча більшість чоловіків в королівській родині вважають за краще дотримуватися традиції. Але дід Вільяма, чоловік королеви герцог Единбурзький, теж не носить каблучку, а принц Чарльз носить його на мізинці лівої руки разом з рукавичкою.

Сама Кейт буде носити обручку з Уельського золота. Ще в 1923 році королева-мати замовила собі обручку зі злитка уельського золота, яке згодом використовувалось для виготовлення обручок її дочок, принцес Єлизавети (згодом стала королевою) і Маргарет, а також для принца Чарльза і його двох дружин, принцеси Діани і герцогині Корнуольської Камілли.

Весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон відбудеться 29 квітня у Лондоні, очікується, що в місто з цієї нагоди приїде до 600 тисяч осіб.

Зараз ви читаєте новину «Принц Вільям не хоче носити обручку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути