четвер, 19 грудня 2019 10:59

Повністю оголена Каменських показала пишні сідниці на гойдалці

Популярна співачка Настя Каменських знову розбурхала уяву фанів.

Автор: instagram
 

Повністю оголена знаменитість еротично позувала на гойдалці. На світлині засвітила пишні сідниці. Пікантним знімком, зробленим у Мексиці, артистка поділилася у своєму фотоблогу, пише ТСН.

Вологе волосся Каменських прикрашала екзотична квітка. У відображенні дзеркала також видно розкішні груди та плаский животик зірки. Співачка зазначила, що автор сексапільного знімку - її чоловік Потап.

"Жінка - це не лише гарний макіяж, ідеальний манікюр, стильний образ і зачіска. Жінка – це відчуття, образи, емоції, почуття і енергія. Жінка - це єднання з природою. Іноді ти повинна залишитися наодинці з собою, своїми почуттями і тілом, щоб почути свій внутрішній голос. Прислухатися до себе, почути свій внутрішній світ", – зазначила під світлиною артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських зачарувала перевтіленням в образ Лілу з "П'ятого елементу"

Фанати співачки вибухнули коментарями. "Дуже гарна, номер один", "Спекотно сьогодні у Мексиці", "Настю, ви ідеальна", "Потап кайфує".

Співачка Настя Каменська вчергове порадувала фанів відвертим фото.

На своїй сторінці в Instagram зірка опублікувала ранкове фото, зроблене у ванній кімнаті. На знімку Настя позує з мокрим волоссям у чорній спідній білизні та спортивних штанях, демонструючи струнку фігуру.

Зараз ви читаєте новину «Повністю оголена Каменських показала пишні сідниці на гойдалці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути