четвер, 10 липня 2008 12:45

Потап вперше показав свою дочку (ФОТО)

Вчора з 5 ранку до пізньої ночі Потап знімав новий кліп. Скандальне відео буде про простих хлопців з Троєщини і Борщагівки, про веселих сексуальних дівчат і круті тачки.

- Ми їздили районами і збирали модний сучасний сленг молоді. Це не мати, але слова в тексті попадаються яскраві! Знайомилися з їхнім способом життя, - розповідає Потап. - Всі ми народжені в СРСР. У кліпі ми проводимо лінію радянського гламуру, яку підтримуємо у всьому.

Найбільше Потап відірвався, звичайно ж, на Насті Каменських. Потап перевдягнув дівчину в скандально відому співачку, наркоманку Емі Уайнхаус. "Блик" зміг пройти в гримерку до Насті.

- Як почуваєшся в образі Емі?

- Незвично! Я не погодилася спочатку. А потім, коли мені почали малювати наколки на руках, - сподобалося, - говорить Настя.

- Потап сказав, що ви на смітнику зніматимете...

- Так. Там дуже смердить! Ми навіть респіраторами запаслися. Ви собі уявляєте 18 квадратних гектарів сміття?! Я не знаю, як я це переживу.

Потап експериментував не тільки на Насті й знімальній групі, але і на дочці дружини Ірини - Наталії. Дівчинка органічно вписувалася в стильну і сучасну тусовку знімального майданчика. До речі, у Потапа і Ірини в недалекому майбутньому з"явиться і спільна дитина. Про це "Блик" дізнався з достовірних джерел, що побажали залишитися невідомими. Нове відео з"явиться на екранах телевізорів на початку осені.

Зараз ви читаєте новину «Потап вперше показав свою дочку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути