середа, 23 листопада 2011 18:31

Потап планує полетіти в космос

Потап планує полетіти в космос

Столичний гурт "Потап і Настя" прикрасили обкладинку восьмого довідника ShowBiz. Він вийшов 5-тисячним тиражем. В ньому вміщена інформація про 70 українських виконавців. Один примірник журналу коштує 70 євро.

"Наше видання виходить з 2003 року. Ним активно користуються люди, які займаються музичною діяльністю. Інформацію про артистів розміщуємо за гроші. Це коштує тисячу євро. На суперобкладинці завжди розміщуємо найуспішніших артистів. Цього року ними став дует "Потап і Настя", - розповів видавець Олексій Потєхін на прес-конференції у столичному агентстві "Інтерфакс".

"Для нас велика честь опинитися на обкладинці цього видання. Це видання - Біблія українського шоу-бізнесу. Воно розвиває і структурує його. Майже 10 років я мріяв про те, щоб моє ім'я потрапило в це видання. Я сам прийшов до вершин шоу-бізнесу. В мене не було багатих батьків чи покровителів", - сказав Потап.

Він розповів, що найближчим часом планує злітати в космос.

"Вирішив не жлобитися і замовити туристичний політ в космос. Я стану першим представником українського шоу-бізнесу, який здійснить космічний політ. Заплатив за це 200 тисяч доларів компанії "Вірджин". У черзі я 212. Думаю, в космос полечу через два з половиною роки після ретельної підготовки", - розповів артист.

Також артисти поділилися своїми планами на майбутнє.

"Зараз ми працюємо над записом третього альбому. Він буде нестандартним. Плануємо зробити його до весни. Зараз записуємо багато концертів перед новорічними святами. А от після свят плануємо влаштувати відпустку", - розповіла Настя.

"Можливо, що цей Новий рік зустрічатимемо в сімейному колі. Я вже скучив за запахом "Олів'є"? Тим більше, тепер ми можемо собі це дозволити", - додав Потап.

Зараз ви читаєте новину «Потап планує полетіти в космос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути