пʼятниця, 06 липня 2012 13:36

Після розриву з Савіком Шустером Ольга Невська чотири місяці не вставала з ліжка

Після розриву з Савіком Шустером Ольга Невська чотири місяці не вставала з ліжка
Жінка наразі живе у Москві і вчиться на режисера Фото: segodnya.ua

Колишня кохана Савіка Шустера намагається завоювати велике кіно. Ольга Невська після розриву з відомим телеведучим повернулася до Москви, де вона навчається на режисера та знімає кіно. Наразі працює над короткометражкою, де йдеться про кохання, повідомляє ТСН.

"Мені говорити про нього боляче досі. Судити його? Ну, Бог розсудить", - зізналася в ефірі програми "ТСН.Особливе" Ольга.

З Савіком Шустером відомий стиліст і продюсер прожила 10 років. Тепер про все намагається забути.

"Я цю людину дуже любила. Я після того, як змушена була піти з продакшну, чотири місяці просто пролежала, не встаючи. Ми не попрощалися. Людина написала мені на e-mail листа про те, що він не бажає більше, щоб я працювала з ним і хоче, щоб я написала заяву про звільнення. Я це зробила. Відтоді ми жодного разу не спілкувалися", - зазначила Невська.

У телеведучого Савіка Шустера тепер також нове життя із новою коханою, 28-річною білявкою Альоною Орєховою. Про жінку, яка заради нього кинула іншу роботу і переїхала в іншу країну, ані слова.

"На жаль, людина, яку я любила, цінувала і вважала своїм кращим другом, до такої міри негативно ставиться до мене зараз. Це дуже боляче, повірте. Втратити не просто кохану людини, втратити друга. І не розуміти за що", - зазначила вона.

Вони були не лише парою, вони були творчим тандемом. У Києві Ольга Невська працювала разом із Шустером на його студії, жила з ним у зйомній квартирі і, коли купувала власне житло, думала про спільне майбутнє.

"Свого часу квартиру я цю купувала в Києві, думаючи про те, що ми її потім з Савіком поміняємо на щось більше", - зізналася Невська.

Вони розійшлися, коли Ольга зрозуміла, що її більше не кохають. До Москви зі спільного майна привезла лише кота.

"Я забрала кота. Це був напевно його більше кіт. Мачік звуть кота. Це не кіт, це людина", - підкреслила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина Савіка Шустера молодша від нього на 31 рік

Тепер Ольга Невська знає, як боротися з депресією. Вона не зверталася до лікарів, а лише багато працювала. Почала писати прозу, малювати і навчатися. Вигадала ще й власний рецепт.

"Я копала басейн. Знаєте, берете лопату і копаєте басейн. Дуже допомагає. Фізична праця підвищує самооцінку і облагороджує", - зазначила вона.

Тепер Ольга шукає роботу і працює над своїм першим великим фільмом. Вона і сценарист, і режисер, і оператор.

"Написала зараз сценарій довгого метра. Можливо почує якось наш великий телевізійний ринок. Не секрет, я в пошуках роботи на телебаченні", - підкреслила колишня Шустера.

Гроші на професійну техніку у неї немає. Знімає не на камеру, а на фотоапарат.

"Знімаю поки на фотік. Він у мене Canon 7. Купила от, продала сережки. Все одно носити не можу, боляче. Це був подарунок", - поділилася Невська.

Усі її плани пов'язані з роботою. Вона зізнається, про кохання наразі їй навіть думати важко. Але її майбутній фільм все ж таки про любов. І він — зі щасливим фіналом.

"Я дуже довго любила говорити своїм друзям: "Залишіть мені, будь ласка, хоч недоноски рожевих окулярів. Не треба з мене їх знімати, інакше дуже боляче буде дивитися на життя. Я просто не хочу", - розповіла Ольга.

Зараз ви читаєте новину «Після розриву з Савіком Шустером Ольга Невська чотири місяці не вставала з ліжка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути