четвер, 08 жовтня 2020 12:30

Порятунок від розчарувань і смутку: Віра Брежнєва представила пісню Sestra

Порятунок від розчарувань і смутку: Віра Брежнєва представила пісню Sestra
Автор музики і слів - Костянтин Меладзе. Фото: надане піар-агентом артистки

8 жовтня Віра Брежнєва представила свій головний хіт сезону - Sestra. Вперше її трек вийшов в форматі максі-синглу одразу з 2 альтернативними версіями від різних саунд-продюсерів. Автор музики і слів - Костянтин Меладзе.

Брежнєва продовжує музичні експерименти, розпочаті з виходом альбому V. І одна з пісень у дуеті з Monatik "Вечериночка", яка цього літа підірвала хіт-паради, до сих пір знаходиться на топових позиціях чартів. Виконавиця планує і далі дивувати своїх фанатів.

"Ми спробували відчути цю пісню з різних сторін і запросили кількох саунд-продюсерів. Але в результаті отримали 3 унікальні композиції, з яких так і не змогли вибрати кращу, тому і вирішили порадувати слухачів одразу 3 версіями. Нам цікаво буде дізнатися, яка саме більше сподобається публіці", - розповіла Брежнєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Дмитра Ступки спокусливо вигнулась у бікіні

Пісня Sestra це міні-розповідь. У ній зможе впізнати себе кожен, хто проходив через хворобливі розставання з коханими. Але замість жалю і каяття виконавиця обирає інше: танці до ранку в надійної компанії - сестри або вірної подруги. У Віри 3 рідні сестри, готових будь-якої хвилини її підтримати, і їй як нікому іншому відомо, наскільки важливо мати споріднену душу, з якої можна розділити і печаль, і радість.

Інді-поп співачка Riya презентує романтичну пісню "Під плащем". Ця музична історія увійде до другого повноформатного музичного альбому співачки.

Зараз ви читаєте новину «Порятунок від розчарувань і смутку: Віра Брежнєва представила пісню Sestra». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути