середа, 02 листопада 2022 17:09

Полякова розповіла про свою місію в грузинських "Танцях із зірками"

Співачка Оля Полякова поділилася, чому вирішила взяти участь у грузинських "Танцях з зірками".

Разом з хореографом Максимом Єжовим артистка стала учасницею танцювального шоу у Грузії. За словами Полякової, пара почала тренуватися три тижні тому і до останнього не знала, що танцюватиме разом. Вона вийшла на відеозв'язок із тренувальної зали і розповіла детальніше у програмі "Сніданок з 1+1".

"Для нас це був сюрприз від продюсерів. Я думала, що танцюватиму з якимось запальним грузином, на що мені так і сказали: "Буде у тебе запальний грузин" та привезли Максима з України", – поділилася Полякова.

Автор: instagram.com/polyakovamusic
  Співачка Оля Полякова бере участь у грузинських "Танцях з зірками" з хореографом Максимом Єжовим
Співачка Оля Полякова бере участь у грузинських "Танцях з зірками" з хореографом Максимом Єжовим

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Антитіла" потужно виступили на сцені польського "Голосу": відео

Перший танець Полякова та Єжов присвятили Україні. Зірка наголосила, що її місія на грузинському проєкті – не дати світові забути про війну в Україні. Співачка акцентувала, що грузини неймовірно підтримують українців у боротьбі за свободу.

"По-перше, тут дуже гарно ставляться до українців. Вони активно підтримують, весь час намагаються чимось допомогти. На кожному кроці українські прапори, виходиш з аеропорту й одразу бачиш наш прапор. І ти розумієш, що тут тобі раді, не образять, нагодують та заспівають пісню. У Грузії дуже багато наших переселенців, жінок із дітьми. Ми збирали їх та зустрічалися разом, плакали, усі підтримують одна одну", – зазначила співачка.

Про те, що Полякова візьме участь у грузинській версії "Танців із зірками", інформація з'явилася 27 жовтня. Майбутній проєкт став другим танцювальним шоу, в якому виступатиме виконавиця. 2019 року Полякова танцювала на паркеті української версії шоу.

А 31 жовтня співачка оголосила про участь у шоу. Тоді ж у Грузії стартували прямі ефірі. Артистка дебютувала з віденським вальсом. Вона з партнером, українським хореографом Максимом Єжовим, виконала зворушливий номер.

Зараз ви читаєте новину «Полякова розповіла про свою місію в грузинських "Танцях із зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути