понеділок, 30 травня 2016 16:22

Прихильники Джамали та Pianoбой зможуть зняти кліп для кумира

Прихильники Джамали та Pianoбой зможуть зняти кліп для кумира
Прес-служба

30 травня у рамках фестивалю "Де кіно" стартував прийом робіт на музичний пітчинг The Next Big Thing-2016. 12 трендових українських артистів дали можливість кожному охочому відчути себе кліпмейкером і зняти відеоісторії на їхні пісні.

За умовами конкурсу до 30 червня на сайті можна буде обрати пісню із 12 запропонованих, зняти кліп і надіслати його на адресу проекту. Серед артистів, які надали свої пісні у рамках конкурсу: Jamala, The Hardkiss, Onuka, Kozak System, Pianoбой, Друга ріка, The Maneken, Bahroma, Monatik, Sunsay, ТНМК та PUR:PUR.

The Next Big Thing-2016 пройде за підтримки 1+1 Production, а володар Гран-прі конкурсу зніме кліп для переможця "Голосу країни-6".

Із 1 по 8 липня на сайті пройде глядацьке голосування. Усі роботи також оцінять члени журі. За сумою голосів користувачів і балів журі буде сформовано шорт-лист із 30 півфіналістів, яких буде оголошено 21 липня. Вони матимуть 10 днів, щоб покращити свій кліп. А рекомендації дадуть самі артисти.

Фінал The Next Big Thing-2016 відбудеться 23 вересня у Києві на фестивалі "Де кіно", де на великому екрані будуть презентовані допрацьовані кліпи фіналістів і будуть визначені переможці: володар Гран-прі, Перше, Друге та Третє місце.

Міжнародне журі конкурсу очолить генеральний продюсер 1+1 Production Вікторія Лєзіна. Також роботи судитимуть: співзасновник MOZGI Entertainment Ірина Горовая, шеф-редактор онлайн-платформи Cultprostir.ua Ігор Панасов, режисер Семен Горов, кінооператор Сергій Михальчук, прес-секретар VK в Україні Влад Леготкін та генеральний директор ELLO Валерій Сігал.

Кількість робіт від одного учасника не обмежується, але в одному кліпі має прозвучати тільки одна пісня і тільки один раз у такій формі, у якій вона завантажена на сайті проекту.

Протягом прийому робіт раз на тиждень автори пісень будуть ділитись враженнями від побаченого у відеоблогах. Кліпи учасників будуть обрані випадковим шляхом. Також пітчинг супроводжуватиме професійна частина: практичні майстер-класи, лекції, спеціальні покази.

Зараз ви читаєте новину «Прихильники Джамали та Pianoбой зможуть зняти кліп для кумира». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути