Ексклюзиви
пʼятниця, 12 квітня 2019 14:38

Показали, як виглядає особняк Кім Кардашян за $40 млн

  Кім Кардашян показала маєток з ремонтом за 40 мільйонів доларів. Фото: Tialoto
Кім Кардашян показала маєток з ремонтом за 40 мільйонів доларів. Фото: Tialoto

Американська зірка Instagram Кім Кардашян брала участь у проекті від журналу Vogue. Її запросили стати героїнею нового випуску бліц-інтерв'ю 73 Questions With.

Кім Кардашян повинна була запросити журналіста до себе додому. Відповідаючи на 73 несподівані запитання, показала їхнє з Каньє Вестом помешкання.

Особняк розташований в одному з найпрестижніших районів Лос-Анджелеса. Подружжя придбало його 2014-го, але через капітальні ремонтні роботи заселилися лише 2017-го.

Ремонт, що тривав 3 роки, обійшовся у $40 млн. Площа маєтку близько 15 тис. кв. м. На ній розмістилися декілька будиночків для гостей, басейн, виноградник, а також велика тераса.

Інтер'єр будинку продуманий у мінімалістичному стилі – білі стіни, світлі меблі, багато простору і нічого зайвого. Сама Кім Кардашян під час інтерв'ю пожартувала, що ремонт у них вдома "як у монастирі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім Кардашьян приголомшила користувачів дивним вбранням для ресторану

Зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян та її чоловік Каньє Вест очікують на четверту дитину. Її виношує сурогатна матір, якій знамените подружжя заплатить майже $45 тис.

Американські агентства з пошуку сурогатних матерів свої послуги оцінюють у майже $70 тис. Однак Кардашьян знайшла таку жінку сама, тож зекономила. За кожен місяць вагітності й один після народження зірка заплатить $4,5 тис.

Зараз ви читаєте новину «Показали, як виглядає особняк Кім Кардашян за $40 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути