субота, 06 лютого 2021 13:37

Показали елітні маєтки Потапа і Каменських, Горбунова й Осадчої
6

2-поверховий маєток Потапа у Романкові під Києвом. Будинок  оформлений на нього
Фото: strana.ua
2-поверховий маєток Потапа у Романкові під Києвом. Будинок  оформлений на нього
2-поверховий маєток Потапа у Романкові під Києвом. Будинок  оформлений на нього
У дворі будинку Горбунова й Осадчої є гірки та гойдалки для їхнього маленького сина, а також гостьовий будиночок
У дворі будинку Горбунова й Осадчої є гірки та гойдалки для їхнього маленького сина, а також гостьовий будиночок

У мережі показали елітні маєтки зіркових пар продюсера Потапа та його дружини, співачки Насті Каменських, а також ведучих Юрія Горбунова і Катерини Осадчої.

Відомо, що вони живуть по сусідству одне з одним в селищі Романків, у напрямку Конча-Заспи під Києвом. Саме тут є закрите котеджне містечко "Сонячна долина", в якому оселилися зірки, пише Страна.

За словами джерела, Потап у 2017 році купив 13,5 соток землі, на яких зараз стоїть 2-поверховий маєток. Він виконаний із каменя в італійському стилі. На задньому дворі засклена тераса, будиночок для барбекю і басейн із лаунж-зоною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 років сумлінної служби: підлеглий Баканова, топчиновник СБУ живе в елітному маєтку за 11 млн грн

У дворі будинку Горбунова й Осадчої є гірки та гойдалки для їхнього маленького сина, а також гостьовий будиночок. Площа ділянки зірок становить 13,4 сотки.

Варто зазначити, що в містечку "Сонячна долина" ведеться відеоспостереження, на в'їзді стоїть шлагбаум. По території ходить приватна охорона, також за безпеку відповідають бійці ДСО. Всередині містечка є приватний дитячий садок, озеро, лазня, ресторан, спортивні майданчики і поля для футболу, баскетболу, волейболу, тенісні корти. На території багато освітлених пішохідних доріжок. А поруч, у сосновому лісі, є стежка здоров'я.

Найдешевший котедж від забудовника на 220 кв.м можна придбати за 12,67 млн грн. А просторий будинок площею 574 "квадрати" обійдеться в 33,24 млн грн.

У мережі показали знімки будинку зірки "95 Кварталу" Олена Кравець на Осокорках у Києві. Там вона мешкає разом із чоловіком та двома дітьми. Старша донька 17-річна Марія живе у столичній квартирі разом із подругою. Інтер'єр будинку артистка продумувала до дрібниць. Головним для неї була вишукана простота, елегантна і без надмірностей.

Зараз ви читаєте новину «Показали елітні маєтки Потапа і Каменських, Горбунова й Осадчої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути