четвер, 14 лютого 2013 04:53

Подружки Альони Лоран не вірять в її шлюб

Подружки Альони Лоран не вірять в її шлюб
Фото: Сергій Старостенко

Альона Лоран, більш відома, як утриманка багатіїв влітку виходить заміж. В коментарі Gazeta.ua вона розповіла, що пропозиція руки і серця була досить банальною.

"Чесно, все було банально. Разом із сніданком під подушкою, я знайшла обручку. Притому, ми перед цим посварились. Спочатку я сприйняла це за жарт, але вже на середину березня в нас призначений розпис", - зауважує дівчина.

Мамі вона вже розповіла, але та поки не повірила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Альона Лоран на дівич-вечорі обіймалася з голими стриптизерами

"Спочатку вона подумала, що я жартую. А коли це все показали по телевізору, вона мені дзвонить і каже: "Ти що жартуєш? Бо я вже нічого не розумію". Просто я часто казала, що заміж виходжу. Тепер познайомлю їх вже на розписі", - запевняє Альона.

Подружки теж не дуже радіють за Лоран.

"Мені звичайно в обличчя ніхто і нічого не казав. Але якось вони до цього несерйозно ставляться. Може, заздрять просто? Всі вони бачили, на чому він їздить, та ще й молодий хлопець. Одна баришня дуже рвались до камери. Якщо п'ять копійок не вставить не проживе. Так от сказала, що в наші стосунки не вірить і ми скоро розлучимось. Мені так образливо стало. Навіщо псувати мені дівичвечір і говорити про це так відверто. Ну, думаєш собі і думай. Після того сюжету взагалі здивувалась, що ці люди роблять зі мною на дівичвечорі", - дивується Альона.

Зараз ви читаєте новину «Подружки Альони Лоран не вірять в її шлюб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути