середа, 28 вересня 2022 14:04

Чому Влад Яма покинув Україну після російського вторгнення – дружина відповіла
1

Дружина українського хореографа Влада Ями Лілія відповіла своїм підписникам в Instagram, чому її чоловік не залишився в Україні після російського вторгнення.

Фанатів Влада Ями насторожило те, що він із дружиною та сином виїхав до США одразу після початку повномасштабної війни. Позицію сім'ї дружина хореографа пояснила в Instagram.

"По-перше, я вважаю, що ставити такі питання як мінімум некоректно. Це особиста справа кожного. У всіх різні історії і причини. Кожен переживає війну по-своєму. Я поважаю вибір кожного", – відповіла жінка підписникам.

Дружина українського хореографа Влада Ями Лілія відповіла своїм підписникам в Instagram, чому її чоловік не залишився в Україні після російського вторгнення
Фото: instagram.com/liliya_yama

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З кучерявим волоссям, густими бровами і рудий: зібрали архівні фото іменинника Влада Ями

За її словами, зараз хореограф без діла не сидить і активно займається допомогою українським біженцям у США.

"Вдячна чоловікові за те, що ми зараз у безпеці. Ми теж допомагаємо на своєму фронті", – додала Лілія.

Хореограф Влад Яма пояснив, як йому вдалося виїхати за кордон під час війни. Також поділився про батьків, які залишилися в Запоріжжі. З'ясувалося, що танцюрист перетнув кордон ще до того, як чоловікам заборонили виїжджати з країни.

10 липня танцюрист Влад Яма відзначав ювілей. Знаменитості виповнилося 40 років. Яма, який родом із Запоріжжя, ще з дитинства проявляв інтерес до хореографії. Після закінчення дев'ятого класу почав навчати танцям дітей. А з 19 років давав уроки хореографії як дорослим, так і малим.

Зараз ви читаєте новину «Чому Влад Яма покинув Україну після російського вторгнення – дружина відповіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі