четвер, 16 серпня 2018 10:55

Пластичний хірург висловився про переможницю "Міс Україна Всесвіт 2018"

Пластичний хірург висловився про переможницю "Міс Україна Всесвіт 2018"
Міс Україна Всесвіт 2018 року Каріна Жосар. Фото: styler.rbc.ua

Зірковий український хірург Едгар Камінський вважає, що у переможниці конкурсу "Міс Україна Всесвіт 2018" Карини Жосан була пластика, хоч і незначна.

Была ли Пластика у МИСС УКРАИНА ВСЕЛЕННАЯ 2018? Мой ответ НИЖЕ 👇на звонки и вопросы журналистов. Своё мнение пишите в комментариях. ... Главный мой ответ как пластического хирурга : "КАКАЯ ВАМ РАЗНИЦА"? Журналисты Вам не о чем писать?🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♀️ Если хотите мою профессиональную оценку Карине Жосан, тогда читайте: Нос 100% не оперирован, Структуры лица естественные и не изменены пластикой, объём губ возможно изменён добавлением филлера, Грудь не рассмотрел, зубы близко не видел. ... Всем добра и пожелание стать МИСС Вселенная Украина 👑

Публикация от Edgar KAMINSKYI (@edgar_kaminskyi)

У своєму інстанграмі він написав: "Якщо хочете мою професійну оцінку Карини Жосан - читайте: Ніс 100% не оперований, структури обличчя природні, не змінені пластикою, об'єм губ можливо змінений філлером, груди не роздивився, зуби близько не бачив", передає РБК Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міс Україна Всесвіт": у фінал вийшли зірка "Холостяка" та свідок вбивства Нємцова

Нагадаємо, що у вівторок, 14 серпня пройшов щорічний конкурс "Міс Україна Всесвіт 2018". У ньому приймали участь 18 красунь зі всієї України. Переможницею стала одеситка Карина Жосан, віце-міс - Валерія Рябченко.

Зараз ви читаєте новину «Пластичний хірург висловився про переможницю "Міс Україна Всесвіт 2018"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути