пʼятниця, 16 квітня 2021 18:42

Пивоваров перевтілився в жінку і потанцював на підборах

Пивоваров перевтілився в жінку і потанцював на підборах
Режисером кліпу виступив Тарас Голубков. Фото: надане піар-агентом артиста

Сьогодні, 16 квітня, співак Артем Пивоваров презентував кліп на пісню "Рандеву". У відеороботі артист танцював на підборах, віджимався на пальцях і перевтілювався в п'ять різних персонажів.

Режисером кліпу виступив Тарас Голубков. Команда продумала образи для головного і єдиного актора в відеороботі - Пивоварова. Це прибиральник в готелі, танцюючий офіціант, дама в капелюсі, самозакоханий красень і невгамовний мексиканець. Хореографом-постановником є Олесь Пасічник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця "Голосу країни" випустила дебютний україномовний трек

"Фінальна ідея кліпу прийшла до нас приблизно за місяць до зйомок після обговорень абсолютно різних сценаріїв. Це перший кліп, в якому я буду грати не того Артема Пивоварова, якого звикли бачити і чути, а актора, який зіграв п'ять зовсім різних ролей. Одна з головних ідей полягає в тому, що персонаж в ролі прибиральника, який працює в незвичайному місці, відкриває свій внутрішній світ, в якому живуть ще інші персонажі. І під час всієї історії він спілкується і ходить з ними на рандеву", - розповів Пивоваров.

Виконавець і саундпродюсер Артем Пивоваров у День святого Валентина презентував нове звучання пісні "Кислород" та mood video до неї. Сингл був випущений 4 роки тому в складі альбому "Стихия воды".

Зараз ви читаєте новину «Пивоваров перевтілився в жінку і потанцював на підборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути