пʼятниця, 27 серпня 2021 14:08

Пісня Макса Барських звучатиме в літаках у всьому світі

Авіакомпанія SkyUp Airlines обрала новий сингл Just Fly Макса Барських міжнародним саундтреком.

"Just Fly - це маніфест добра та світла. Таке позиціювання співзвучно духу компанії. Раді, що наша колаборація із Максом Барських і агентством Badoev ID вийшла сильною, торкнувшись сердець багатьох людей в Україні й далеко за її межами. Наша візія як українського авіаперевізника - стати гордістю своєї країни й розповісти про неї світу. Just Fly повертає ту спрагу й задоволення від пригод і подорожей, які ми почали втрачати через глобальної ситуації у світі. І саме з цим треком скоро починатиметься кожна подорож пасажирів SkyUp Airlines", - прокоментувала керівниця відділу маркетингу SkyUp Airlines Маріанна Григораш.

Раніше представили нову форму помаранчевого кольору працівників SkyUp Champions у колаборації з українськими модними брендами. А кліп Just Fly підхоплює помаранчеву хвилю і перетворює символіку авіаліній на модний тренд.

Just Fly за шість днів після прем'єри подолав позначку в 7 млн переглядів і потрапив у тренди YouTube. Пісня очолила плейлисти Spotify в Німеччині, Швейцарії, Румунії, Угорщини й Польщі - вперше за кар'єру артиста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Культовий гурт ABBA повертається після 39-річної перерви

Виконавець Макс Барських випустив сингл Just Fly і кліп до нього. Ця пісня є головною з майбутнього альбому співака. Режисер відеороботи - Алан Бадоєв. У кліпі-мюзиклі показали естетику Вуді Алена та лейтмотиви 1950-х, перекритий "Бориспіль" і особистий Boeing 737-800, а також 100 унікальних образів.

Зараз ви читаєте новину «Пісня Макса Барських звучатиме в літаках у всьому світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути