Ексклюзиви
субота, 15 червня 2019 01:35

Пишнотілі і красиві: зірки, які не соромляться своєї фігури
18

Ідеально відретушовані обличчя і фігури зірок на сторінках глянцевих видань здатні змусити комплексувати кого завгодно. Нам властиво порівнювати себе з іншими людьми, нехай навіть на підсвідомому рівні. І порівняння ці далеко не завжди на нашу користь.

Продюсери і режисери воліють мати справу із зірками, які вписуються в модельні пропорції. Тиск на актрис буває настільки сильним, що вони тільки й роблять, що думають про свою вагу і зганяють навіть не зайві кілограми, а зайві грами.

Але серед талановитих і знаменитих, як і раніше залишаються жінки, фігури яких хоч і не відповідають голлівудським стандартам, зате продовжують підкорювати шанувальників своєю природною красою і жіночністю.

Незважаючи на нещадну диктатуру beauty-індустрії, що зводять на п'єдестал по черзі то худорляву фігуру, то пишні форми а-ля Кім Кардашьян, ці красуні не стали худнути або товстіти, віддаючи данину моді. В кіно і на ТБ все ж знаходиться місце для зірок з будь-якими пропорціями. Знамениті жінки на своєму прикладі показують, що потрібно приймати свою фігуру такою, яка вона є і немає необхідності обмежувати себе в чомусь.

Зірка серіалу «Гра Престолів» Емілія Кларк була визнана найсексуальнішою жінкою з нині живих за версією Esquire.  При тому, що параметри актриси далекі від ідеальних «модельних».  Дівчина важить 52 кілограми при зрості 157 см і, за її словами, не боїться погладшати.  І не тому що вона не схильна до повноти.
Актриса зізнається, що «божеволіє» від мучного, що загрожує для її фігури зайвими кілограмами.  Але навіть коли Емілія збільшується в обсягах (а таке періодично відбувається), вона продовжує любити своє тіло.
Груди четвертого розміру, пишні стегна, тонка талія, повні руки - фігура Сальми Хайек давно стала втіленням жіночності і чуттєвості.  Так, Сальма не модель.  Її зріст - всього 157 см, а вага коливається від 49 до 52 кілограм.  Її тіло - це результат абсолютно нормального способу життя.  Актриса не сидить на дієтах і не мучить себе тренуваннями в залі.  Замість цього Сальма вважає за краще просто стежити за тим, що вона їсть і займатися йогою.
Адель. Великі очі, пухкі губи і точені вилиці співачки нагадують нам про голлівудських красунь минулого століття.  Що ж до пишної фігури, то і тут шанувальники Адель давно не мають до неї жодних претензій. Зірка сама виступає різко проти нав'язуваних еталонів.
«Мені здається, я нагадую людям про самих себе, каже співачка. - І не тому, що кожен має такий же розмір.  А тому, що я не ідеальна.  А ЗМІ, як мені здається, намагаються представити відомих людей ідеальними, недосяжними і недоторканними». За словами співачки, в її родині все «повні і красиві», і йти проти своєї генетики вона не збирається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки з дефектами зовнішності, яких вони не приховують

Зараз ви читаєте новину «Пишнотілі і красиві: зірки, які не соромляться своєї фігури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути