четвер, 11 лютого 2021 16:57

Пишні форми: 5 моделей plus size, які зламали шаблони
5

Ешлі Грем щоразу вражає  підписників відвертими знімками
Фото: Instagram.com
Маркита Прінг представляє одне з найбільш авторитетних модельних агентств
Деніс Бідо досягла успіху в індустрії моди
Джордін Вудс досягла успіху в індустрії моди
Кендіс Хаффін вважається однією з найзатребуваніших моделей plus-size

Моделей уже не обирають за чіткими критеріями. У тренді природна краса.Тому останніми роками пишнотілі жінки покоряють подіуми на модних показах і прикрашають обкладинки глянцевих журналів.

Gazeta.ua зібрала 5 популярних моделей plus-size.

Американка 33-річна Ешлі Грем щоразу вражає підписників в Instagram відвертими знімками. Модельну кар'єру почала в 12 років. Тоді співпрацювала з агенством Wilhelmina Models. А вже за 2 роки підписала контракт з відомою модельною агенцією Ford Models. Тепер Ешлі часто з'являється на сторінках модних глянців і має 12 млн підписників у мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володарка найбільших грудей змінила імідж

Ще одна американська модель 30-річна Маркита Прінг представляє одне з найавторитетніших модельних агентств у світі - IMG. В індустрію краси дівчина ввійшла в 15 років. Співпрацює з відомими брендами Levi's, Lane Bryant і Macy's, а також потрапила на сторінки V Magazine і Vogue Italia.

34-річна Деніс Бідо з Майамі не стала акторкою, про що мріяла з дитинства. На всіх кастингах її просили схуднути на 5-10 кг. Проте зайва вага не завадила їй досягти успіху у світі моди. Вона працювала в рекламних кампаніях для Lilly Pulitzer, Lane Bryant і Forever 21.

Американська модель 23-річна Джордін Вудс знана як краща подруга світської левиці Кайлі Дженнер. Вудс виступала на Тижні моди в Нью-Йорку, а також на показах Chromat і Addition Elle. Джордін має досвід роботи з такими журналами як Vogue і Fashion.

Американка 36-річна Кендіс Хаффін вважається однією з найзатребуваніших моделей plus-size. В 16 років почала сходження на модельний Олімп. Спочатку це була рекламна кампанія для Lane Bryant. Тепер Хаффін з'являється в CR Fashion Book, Vogue USA, Harper's Bazaar і десятках інших журналів.

На піку популярності в модельному світі манекенниці plus-size. Однак не всі компанії та бренди виступають за природну красу та знімки без фотошопу. У більшості випадків розтяжки та целюліт приховують за допомогою графічних редакторів.

Зараз ви читаєте новину «Пишні форми: 5 моделей plus size, які зламали шаблони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути