четвер, 17 травня 2018 14:52

Pianoбой влаштує безкоштовний концерт для випускників

Pianoбой влаштує безкоштовний концерт для випускників
Pianoбой подарує концерт випускникам Фото: Прес-служба

10 квітня гурт Pianoбой презентував емоційний кліп на пісню "Все, что тобі не вбиває" - метафоричну історію про цькування (буллінг) підлітка в школі. Відео стало вірусним в шкільному середовищі. Багато соціальних програми взяли його за основу своїх анти-буллінгових кампаній. А зірки після виходу кліпу по-своєму підтримали тему флешмобом #всещотебеневбіває: про свої історії цькування розповіли Джамала, Євген Кошовий, Анна Завальська, Наталя Гаріпова, Фагот, Open Kids і багато інших.

"У процесі зйомок кліпу вся команда перенеслася в дитинство, і якось само собою, стихійно, виникла ідея підтримати дітей і підлітків не тільки піснею і кліпом. Ми придумали подарувати концерт на останньому дзвонику тій школі, яка найбільше цього б хотіла і прагнула - переможець повинен був набрати максимальну кількість коментарів під відео з зазначенням міста та номера школи від унікальних користувачів", - говорить Дмитро Шуров.

15 травня був визначений переможець. Їм стала школа №4 міста Стрий. Школярі зробили неможливе: вони об'єдналися всім містом і стали найактивнішими серед більш ніж 16 тисяч учнів інших шкіл України (в п'ятірку лідерів, крім Стрия, увійшли дві школи Тернополя, Дніпро і Мукачево)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Pianoбой" заспівав ліричну пісню радянської поетеси

До кінця навчального року Pianoбой приїде всієї бандою в Стрий, щоб подарувати концерт в честь Дня останнього дзвоника для школи №4.

Раніше Дмитро Шуров зіграв американському режисерові Девіду Линчу музику з його фільмів.

Зараз ви читаєте новину «Pianoбой влаштує безкоштовний концерт для випускників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути