понеділок, 15 січня 2018 15:41

Співак OMUT зустрівся з привидами

Співак OMUT зустрівся з привидами
Співак OMUT зіткнувся з привидом на екскурсії кладовищем Фото: прес-служба

Співак OMUT вирішив провести для своєї дружини екскурсію Личаківським цвинтарем - одним з найстаріших некрополів в Європі, де за більш ніж 200 річну історію, знайшли свій останній притулок 400 тисяч чоловік. Коли біля могили польського художника Артура Гротгера екскурсовод розповідала про його трагічну історію кохання, увагу всієї групи привернула пара в дивному одязі, що тримається за руки, яка, як би з повітря з'явилася метрів за п'ятдесят від могили і так само раптово розчинилася.

"... все сталося так швидко і несподівано, що, на жаль, ніхто з групи не встиг хоча б спробувати відобразити це на фото або відео ... Дуже шкода, це були б сенсаційні кадри!" - зазначив OMUT.

Серед жінок почалася паніка, на що екскурсовод незворушно сказала:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українському співакові завдали понад 200 ножових поранень

"Мої вітання, тільки що ви стали свідками підтвердження романтичної легенди нашого музею-заповідника!".

Саме в Новорічну ніч відео на трек "# Невиё", яке потрапило в розділ Тренди на YouTube, за два місяці набрало перший мільйон переглядів. На своїй сторінці в Instagram OMUT виклав відео, в якому подякував всім своїм прихильникам і сказав, що для нього це був найкращий Новорічний подарунок.

У Львові, де за традицією OMUT проводить Різдвяні свята, у артиста відбулася зустріч з таємничим власником ексклюзивної колекції раритетних і сучасних авто в Україні. Ця неймовірна колекція включає в себе величезну кількість унікальних автомобілів, як виходячи з модельного ряду і комплектації, так і з точки зору історичної цінності. Власниками цих машин свого часу були - Джон Траволта, Брюс Вілліс, Том Джонс і багато інших світових знаменитостей. Примітно те, що ні про власника, ні про саму колекцію немає інформації в широкому доступі, а в інтернеті про неї ходять чутки і домисли. У Instagram дружини артиста є фото з цієї зустрічі, але особи учасників залишаються в таємниці.

"... я дуже радий, що знайомий з Тарасом, людиною, наділеною неймовірною харизмою і незвичайним розумом. Мені цікаво ділитися з ним своїми успіхами і планами, так само я можу почерпнути, щось корисне для себе з його багатого життєвого досвіду. Ми спілкуємося сім'ями - дружина Тараса Наталя і моя дружина Аліса подружилися, у них багато спільного ... "- прокоментував Дмитро Сисоєв.

Зараз артист повернувся в столицю, де продовжує роботу над дебютним альбомом.

Зараз ви читаєте новину «Співак OMUT зустрівся з привидами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути