понеділок, 30 січня 2023 19:52

Пес Патрон показав качечку, з якою спить

Пес Патрон показав підписнакам свою улюблену іграшку, з якою засинає.

На фото в Instagramсобака ніжиться у своєму ліжечку з гумовою качкою. У дописі Патрон розповів, що кожного вечора перед сном він дякує за все, що з ним відбулося хорошого цього дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіт Степан з'явився на обкладинці закордонного журналу

"Я коли засинаю – згадую що було у цей день. Щоб прокрутити, наче плівку. І про себе промовляю: "Дякую, що я прокинувся сьогодні. Дякую, що у мене була їжа. Дякую за ту жахливу курточку з рожевим матеріалом, але мені було тепленько (просто не дивлюсь на своє відображення). Дякую, що ми змогли сьогодні виконати свою роботу без втрат та травм. Дякую, що у нас є устаткування. Я зроблю все, щоб його було більше, і щоб все було безпечніше для мене і моїх колег. Дякую за кожен коментар і лайк. Для мене це особисте, я відчуваю вашу присутність в моєму житті. Дякую, що я сьогодні вижив. Жити так чудово, незважаючи ні на що. Дякую, що сьогодні Україна існує. Дякую всім, завдяки кому, я маю можливість подякувати за все. Потім я рахую святих каченят (обов'язкова інвентаризація перед сном) і все бумц", – написав пес-сапер.

Автор: instagram.com/patron_dsns
  Пес Патрон показав улюблену качечку
Пес Патрон показав улюблену качечку

Пес-сапер Патрон із Чернігова показав, як виглядає, коли злиться. Собака продемонстрував злостивий вискал. Відповідне фото з'явилося в Instagram чотирилапого.

Патрон зазначив, що причина його гніву – прихід ворога в Україну, який коїть стільки лиха. Він подякував захисникам України й висловив співчуття рідним загиблих внаслідок російської ракетної атаки по будинку у Дніпрі.

Зараз ви читаєте новину «Пес Патрон показав качечку, з якою спить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути