Ексклюзиви
четвер, 29 грудня 2011 10:33

Періс Хілтон відмовилася від образу блондинки
5

Світська левиця і найвідоміша блондинка Америки Періс Хілтон розсталась зі своєю "візитною карткою" - світлим волоссям. Папараці ледь впізнали у високій брюнетці колишню Хілтон.

Ще кілька днів тому Періс Хілтон каталася на лижах в Аспені у своєму звичному образі: довге світле волосся, білий лижний костюм, безтурботна усмішка. Ніхто й припустити не міг, що, повернувшись до Америки, Періс перетвориться у брюнетку. Та до того ж ще й змінить стиль в одязі. Папараці застукали світську левицю в абсолютно новому образі, коли та здійснювала покупки в Беверлі-Хіллз.

Періс Хілтон з'явилася на фотографіях несподівано дорослою, яка нарешті не намагається приховати свій вік. Англійський журнал "ОК!" надрукував заповітні знімки колишньої блондинки. Довгетемне волосся, чорний одяг, чорний шкіряний капелюх, більше схожий на панамку, і сонцезахисні окуляри. Невідомо, що спонукало світську левицю на таке кардинальне рішення, проте численні шанувальники, які побачили фото дівчини, почали навперебій писати їй в Twitter, щоб вона негайно перефарбувалася. Вони явно не оцінили своєрідний подарунок, який зробила собі на Різдво Хілтон.

Проте Періс незабаром відповіла фанатам і її повідомлення заспокоїло багатьох. Виявляється, дівчина зовсім не перефарбувалася. "Ні, я не фарбувала волосся. Просто намагалася замаскуватися, щоб спокійно провести шопінг. Як звичайно, моє маскування не спрацювало", - написала блондинка.

Між тим затята фанатка покупок Періс Хілтон зробила дійсно хороший подарунок самій собі на Різдво. У період розпродажів світська левиця придбала спортивний автомобіль Ferrari. Розкішний автомобіль обійшовся блондинці всього лише в 300 тисяч доларів. Двухдверний красень пофарбований у традиційний для автомобілів цієї марки червоний колір. Періс Хілтон не довелося штурмувати стіни торговельних центрів Walmart або Best Buy, де традиційно виставляються багато товарів за зниженими цінами для перших десятків покупців. Для Хілтон новенький Ferrari був доставлений з салону на тягачі прямо до її особняка в Беверлі-Хіллз близько полудня.

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон відмовилася від образу блондинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути