вівторок, 15 листопада 2011 18:27

Періс Хілтон нагодувала безпритульного собаку м'ясом із дорогого ресторану

Автор: Фото: Twitter
 

Періс Хілтон відома своєю любов'ю до братів наших менших. Вона не змогла пройти повз бездомного собаки і купила йому їжі в розкішному ресторані.

Найвідоміша блондинка планети Періс Хілтон зараз знаходиться на індонезійському острові Балі. В один із днів модель і актриса несподівано зустріла бродячого пса, який викликав приплив жалю дівчини.

Періс вирішила, що бідна тварина дуже голодна і, недовго думаючи, відправилася в один з найдорожчих ресторанів острова, щоб замовити шеф-кухарю блюдо для бездомної тварини. Хілтон повідомила у своєму мікроблозі: "Побачила бідного безпритульного пса на пляжі біля ресторану. Він мене так засмутив. Ось ми й замовили йому філе міньйон. Йому сподобалося".

У результаті жаліслива блондинка Періс Хілтон заплатила за філе міньйон 80 доларів.

Після доброї справи Хілтон тут же зробила ще знімки задоволеного пса, який поїдає делікатес, і написала: "Цей бідний безпритульний пес розбив моє серце. Він такий милий. Я б хотіла забрати його додому". Забрала вона собаку, в результаті чи ні - невідомо. Проте все в тому ж мікроблозі Періс Хілтон повідомила, що не спала всю ніч, бо жаліла всіх бездомних собак Балі і навіть в тому ж Twitter розгорнула міні-акцію із захисту безпритульних тварин.

Нагадаємо, Періс Хілтон є любителькою тварин. У її будинку живе кілька кроликів, а сама світська левиця постійно з'являється на різних заходах разом з маленьким чихуахуа.

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон нагодувала безпритульного собаку м'ясом із дорогого ресторану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути