вівторок, 25 травня 2021 07:17

Переможець Євробачення здав тест на наркотики. Які результати

Переможець Євробачення здав тест на наркотики. Які результати
Це перша перемога для Італії з 1990 року. Фото: Reuters

Слідів наркотиків у організмі вокаліста італійського гурту Måneskin, який посів перше місце на цьогорічному пісенному конкурсі Євробачення у Нідерландах, не виявили.

Даміано Давид добровільно здав тест на наркотики, заявила пресслужба пісенного конкурсу Євробачення. Той показав негативний результат. За запитом італійської делегації також провели ретельний аналіз усіх наявних відеозаписів.

"Вживання наркотиків не було, і ми вважаємо це питання закритим. Ми стурбовані тим, що неточні припущення затьмарили дух конкурсу та несправедливо вразили переможця", — йдеться у заяві.

Організатори ще раз привітали Måneskin із перемогою. Це перший гурт, який виграв на конкурсі з 2006 року, а також перша перемога для Італії з 1990 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зібрали сотні мільйонів переглядів на YouTube: найцікавіше про переможця Євробачення

Måneskin, який був фаворитом на перемогу в конкурсі, отримав перше місце з піснею Zitti e buoni. Учора організатори Євробачення заявили, що соліст гурту-переможця пройде добровільний тест на вживання наркотиків. Даміано Давид заперечував поширені в мережі припущення про те, що він нюхав кокаїн під час трансляції.

Зараз ви читаєте новину «Переможець Євробачення здав тест на наркотики. Які результати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути