понеділок, 25 січня 2021 20:06

Педан та актори гумористичного шоу згадали курйозні випадки зі студентства
5

Ведучий Олександр Педан та актори Improv Live Show - Роман Міщеряков, Володимир Шумко та Костянтин Трембовецький - поділилися спогадами про навчання в університетах. Вони згадали смішні моменти зі студентських років.

Педан зазначив, що навчання провів не на парах, а на сцені.

"Я грав в КВК. Причому за 3 команди одночасно. 1-а була для піару, 2-а – для факультету, 3-я – для душі. Були місяці, де 3 з 4 тижнів я "фестивалив". Тому з деякими педагогами знайомився вже на сесії. Якось прийшов здавати залік до викладача, в якого не був на жодній парі. Він уважно на мене подивився і сказав: "Ви хто?". В деканаті викладачі почали гудіти: "Як хто? Це ж Педан. Ви що, телевізор не дивитеся?". Я показав йому свої конспекти, здав кілька тем і отримав залік", - розповів ведучий "Нового каналу".

Шумко навчався на економіста у сільгоспуніверситеті в Умані. Одного разу він з одногрупниками вирішив підзаробити.

Учасники гумористичного шоу згадали смішні моменти зі студентських років
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Міщеряков згадав смішні моменти зі студентських років
Педан згадав смішні моменти зі студентських років
Трембовецький згадав смішні моменти зі студентських років
Шумко згадав смішні моменти зі студентських років

"Нас відправили на практику в яблуневі сади. Розташовані вони у Софієвському парку. Разом із одногрупниками ми збирали врожай. В саду вирощували яблука сорту Голден Делішес – надзвичайно смачні. Якось ми зрозуміли, що можемо збирати врожай "наліво". Так ми почали торгувати яблуками просто в парку. Продавали їх туристам вдвічі дешевше, ніж на базарі. Заробили тоді багато грошей, і дружно пішли святкувати. Торгівля йшла добре, та через кілька днів "бізнес" прикрили викладачі. Отримали ми тоді на горіхи", - поділився актор.

В університеті Трембовецький часто прогулював заняття.

"Коли все ж таки вирішив прийти на лекцію, сів за останню парту, викладач мене не помітив. Заповнюючи журнал, сказав: "Трембовецького завжди немає". І відмітив, що мене немає. Подумав, якщо за журналом мене на парі не було, то й нічого тут сидіти. Просто відчинив вікно й вистрибнув з 2-го поверху", - розказав учасник Improw Live Show.

Міщеряков був ведучим факультетських та університетських заходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мої вірші, Твої ноти". Пивоваров випустив свою першу мобільну гру

"Ще грав за факультетську команду КВК. Мене знали викладачі. Не буду приховувати, інколи популярність допомагала в навчанні. Вважаю, що свій 1-ий стендап прочитав на захисті магістерської", - зазначив актор.

У Києві відбулися зйомки гумористичного проєкту Improv Live Show. 16 програм шоу, яке йде на "Новому каналі", відзняли за декілька днів. Четвірка імпровізаторів – Роман Міщеряков, Володимир Шумко, Костянтин Трембовецький, Валентин Міхієнко та новий ведучий Олександр Педан –дивували глядачів.

Зараз ви читаєте новину «Педан та актори гумористичного шоу згадали курйозні випадки зі студентства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути