Ексклюзиви
четвер, 19 серпня 2021 12:49

Бджоли по всьому тілі: дочка Ющенка повторила образ Джолі

Старша донька третього президента Віктора Ющенка Віталіна знялася з бджолами на обличчі та тілі. Вона повторила за американською акторкою Анджеліною Джолі, яка ще в травні взяла участь разом із National Geographic у проєкті з порятунку бджіл на планеті і позувала з живими комахами.

Донька Ющенка показала ролик з голлівудською зіркою та розповіла про акцію батькові. Про це зазначила під відео на YouTube.

"Я виросла в сім'ї, де шанують природу та українські традиції. Напевно, кожна людина в Україні знає, як мій батько плекає і цінує бджіл. Рада, що він підтримав моє прагнення, тому що ситуація дійсно критична. Ви спитаєте, чи було мені страшно? Ні, бо я змалечку оповита любов'ю цих комах. Вони потребують наших об'єднаних зусиль і допомоги", - прокоментувала жінка.

Автор: instagram.com/vitalinayushchenko
  Жінка поділилася, що без укусів комах не обійшлося
Жінка поділилася, що без укусів комах не обійшлося

Ющенко вирішила не змінювати концепцію ролика за участю Джолі, щоб не зміщувати акценти на другорядні речі.

"Відеоролик привертає увагу до дійсно катастрофічної ситуації, що склалася, коли поля обробляють шкідливими хімікатами, завдаючи непоправної шкоди для всієї популяції бджіл. І це лише вершина айсбергу", - зазначила вона.

Зйомки проходили в столиці в Інституті бджільництва ім. Петра Прокоповича протягом 40 хв. Жінка поділилася, що без укусів комах не обійшлося.

Вона зазначила, що на цьому її гуманітарна ініціатива не закінчується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучого тревелу відправили збирати галюциногенний мед гімалайських бджіл

"Команда вже проводить роботу по співпраці з міжнародними організаціями, насамперед ЮНЕСКО, з Анджеліною Джолі та всією свідомою спільнотою задля вирішення цієї надважливої світової проблеми", - написала Ющенко в Instagram.

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі взяла участь у незвичному проєкті разом із National Geographic. Із нагоди Міжнародного дня бджіл, який відзначається 20 травня, кінозірка знялася з живими комахами. У такий спосіб зірка вирішила привернути увагу людей до проблеми зникнення бджіл на планеті.

Зараз ви читаєте новину «Бджоли по всьому тілі: дочка Ющенка повторила образ Джолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути