четвер, 18 січня 2018 13:24

Павло Зібров почав знімати влог про особисте життя і популярні теми в шоу-бізі

Автор: прес-служба
  Павло Зібров розкриватиме особисте життя на YouTube
Павло Зібров розкриватиме особисте життя на YouTube

Співак Павло Зібров випустив першу частину відеоблогу на власному каналі YouTube. Дебютний випуск вийшов в форматі діалогу. У ньому народний артист України відповідає на запитання інтерв'юера.

Серед тем були: Чому народного артиста називають супергероєм ZIBREMBO? Чи було легко читати реп? Яку пораду дав Зеленський перед виступом на "Лізі сміху" і як це слухати музику Потапа?

На ці та інші питання співак відповідав у звичній манері самоіронії. Сміючись він стверджує, що знаходиться в хорошій формі, не спився, не скурився і готовий ще показати на що здатний. Крім dj-сетів на вечірках, зйомок в комедійних шоу і кліпах, співак регулярно на своєму каналі Youtube буде розповідати про особисте життя, обговорювати популярні теми і запрошувати зіркових гостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ротару - не українська співачка" - Павло Зібров відреагував на виступи артистки в Росії

"Люблю посміятися над собою і не боюсь бути смішним. Нехай знають брудні подробиці про ZIBREMBO і яким хайповим можна бути в 60 років", - розповів Павло.

У наступному випуску Зібров розповість, що думає про російський реп, і кого б з українського шоу-бізнесу покликав на версус.

Шанувальниці співака Павла Зіброва пишуть йому листи і дзвонять серед ночі. Про це він розповів кореспонденту Gazeta.ua під час інтерв'ю.

Зараз ви читаєте новину «Павло Зібров почав знімати влог про особисте життя і популярні теми в шоу-бізі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути