Ексклюзиви
вівторок, 27 серпня 2013 11:25

Паттінсон відвідав пацієнтів дитячої лікарні та відкрив в собі нові таланти
7

Фото: фото:Children's Hospital Los Angeles

Роберт Паттінсон днями відвідав дитячу лікарню Лос-Анджелесу. Пацієнти, які не підозрювали про візит свого кумира, із захопленням зустріли гостя і змогли не тільки отримати автограф і зробити фото на пам'ять, але також поспілкуватися з ним в дитячій майстерні.

Роберт, розповів, що був дуже схвильований майбутнім візитом - і подумати не міг, що він так обрадує маленьких пацієнтів. Співробітники теж залишилися задоволені.

"Він був неймовірно добрим і добрим! Швидше за все, він навіть ніколи не зможе усвідомити повною мірою, яким важливим є цей приємний сюрприз для дітей і наскільки благотворно ця доза позитиву позначиться на їхньому здоров'ї! Ми не могли стримати своє захоплення, коли одна з щасливих пацієнток з посмішкою до вух заявила, що не бажає відпускати гостя. Ця посмішка не сходила з її обличчя до самого вечора. А ще одна дівчинка не переставала передражнювати його - вони миттєво подружилися! "- Розповіли вони

Актор також підписав для своїх шанувальників вироби і подякував за теплий прийом у відеозверненні:

"Спасибі за запрошення! Це був грандіозний день, і я сподіваюся побачити вас усіх знову найближчим часом. Велике спасибі! "

Зараз ви читаєте новину «Паттінсон відвідав пацієнтів дитячої лікарні та відкрив в собі нові таланти ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути