Ексклюзиви
субота, 25 серпня 2018 10:17

Паспорт Віктора Цоя продають за рекордну суму

Паспорт Віктора Цоя продають за рекордну суму
Також на торгах продаватимуть записну книжку виконавця. Фото:v.img.com.ua

У Росії на торгах аукціонного дому "Літфонд" збираються продати паспорт, записну книжку і рукописи знаменитого радянського співака Віктора Цоя.

Стартова ціна паспорта культового музиканта складає 37 тисяч доларів (1 млн. 26 тис. 380 грн), пише ТАСС.

"Торги відбудуться 26 вересня. Унікальна і дивовижна річ - це радянський паспорт Цоя. Його знайшли власники квартири на вулиці Рубінштейна, де часто бував виконавець після концертів в Ленінградському рок-клубі. Через багато років власники квартири знайшли документ за холодильником", - розповідає Сергій Бурмістров, генеральний директор "Літфонду".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько Цоя вказав на причину загибелі сина

Також на торгах продаватимуть записну книжку виконавця. Її ціна починатиметься від 500 тисяч рублів. За словами Бурмістрова, у книжці телефони "всієї його (Цоя - ред.) тусовки".

Також серед лотів рукописи двох пісень Віктора Цоя. Стартова ціна кожної з них - 250 тисяч рублів. Одна з пісень досі не була відома.

Віктор Цой - знаменитий радянський виконавець, чиї пісні користуються не меншою популярністю у країнах колишнього СРСР й досі. 1990 року музикант загинув в автокатастрофі.

В український прокат виходить біографічний мюзикл про Віктора Цоя – "Літо". Головну роль у фільмі виконав кореєць Тео Ю.

Зараз ви читаєте новину «Паспорт Віктора Цоя продають за рекордну суму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути