Ексклюзиви
середа, 08 серпня 2012 10:11

Папараці вдалося зробити знімки весілля Наталі Портман
10

Незважаючи на те, що на таємній церемонії одруження Наталі Портман та її коханого Бенджаміна Мільпьє не було жодного фотографа, а гостям забороняли знімати навіть на мобільні телефони, в Мережі з'явилося кілька кадрів зоряного весілля.

Таємне весілля актриси Наталі Портман і французького хореографа Бенджаміна Мільпьє відбулося в суботу, 4 серпня. Іудейська шлюбна церемонія актриси пройшла на узбережжі Каліфорнії.

Гостей попросили не використовувати мобільні телефони і не робити фотографії. Проте зоряна пара не врахувала той факт, що папараці всюдисущі. Саме їм вдалося роздобути декілька кадрів з заходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталі Портман вийшла заміж за іудейськими традиціями

Нагадаємо, про роман і заручини Мільпьє і Портман стало відомо в грудні 2010 року. Тоді ж актриса оголосила про те, що вагітна. В середині червня 2011-го у пари з'явилася дитина - син, якого назвали Алеф.

Портман ретельно приховує від ЗМІ інформацію про своє особисте життя. Чутки про її весілля з'явилися ще навесні, коли журналісти помітили на пальцях 35-річного Мільпьє і 31-річної Портман обручки.

Пара познайомилася на зйомках фільму Даррена Аронофскі "Чорний лебідь". За роботу в цьому фільмі Портман була нагороджена першим у своїй кар'єрі Оскаром.

Зараз ви читаєте новину «Папараці вдалося зробити знімки весілля Наталі Портман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути