Ексклюзиви
четвер, 03 січня 2013 15:56

Папараці на смерть збила машина, коли він фотографував білий Ferrari співака Бібера
5

Фото: Фото: Reuters

Фотограф місцевої преси загинув в Лос-Анджелесі, намагаючись зробити знімки спортивного автомобіля Ferrari відомого канадського поп-співака Джастіна Бібера.

Папарацці захопився знімками, вийшовши на проїжджу частину проспекту, за мить його збив автомобіль, який саме їхав по дорозі.

За словами представника дорожньої поліції Каліфорнії, трагедія сталася після того, як білий Ferrari був зупинений патрулем для звичайної перевірки. У той момент до машини підбіг фотограф і став знімати. Патрульний зробив йому зауваження і попросив відійти назад в цілях безпеки. Водію автомобіля, який збив папарацці, звинувачення в ненавмисному вбивстві пред'явлено не буде, зазначили в поліції.

Як виявилося, в спорт-карі Бібера їхали його друзі, сам музикант в цей час перебував в іншому місці.

"Хоча я не був безпосереднім учасником цієї трагічної події, мої думки і молитви разом з родиною загиблого"??, - сказав Бібер в спеціальній заяві, яку транслював телеканал CNN.

На рахунку 18-річного американо-канадського виконавця 4 студійних альбоми, які принесли йому небувалий фінансовий успіх. У червні 2011 року, Бібер зайняв друге місце в списку Forbes "Найбільш високооплачувані знаменитості до 30 років". Він - наймолодша зірка і один з семи музикантів, які заробили $ 53 млн за рік.

Зараз ви читаєте новину «Папараці на смерть збила машина, коли він фотографував білий Ferrari співака Бібера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути