Ексклюзиви
четвер, 09 лютого 2017 15:10

Памела Андерсон показала бюст на вечірці
12

Памела Андерсон завітала на презентацію реклами Coco de Mer, в зйомках якої взяла участь, у відвертому образі.

Красуня позувала у приватному клубі в Лондоні. Зірка вийшла у готичному образі: чорному відвертому вбранні та капелюшку.

Раніше Памела розповіла, що лише у зрілому віці почала почуватися впевнено щодо власного тіла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Памела Андерсон у мереживній білизні знялась у рекламі з фалоімітатором

"Мені комфортно у власній шкірі. Мені подобається бути жінкою, ніжною, жіночною, відкритою. Я намагаюсь бути кращою, наскільки можу. Мені подобається, як я змінююсь. Я можу все контролювати і мало слухаю, що кажуть мені інші. Не важливо, як ти виглядаєш, сексуальність йе з середини. Ніхто не ідеальний - неідеальність сексуальна. Наша різноманітність робить нас привабливими та унікальними. Я відчуваю такий же страх, що і інші, сумніви, питання. Я могла навчитися насолоджуватися цими почуттями. Якщо ти не спробуєш, то ніколи не дізнаєшся. Я думаю, деякі межі встановлюються у суспільстві людьми. Насолоджуватися життям - це бути тим, хто ти є- без заборон та дорікань. Доки ми у безпеці, поважаємо, любимо інших ми не матимемо помилок", - говорить Памела ресурсу Refinery29.

Модель має двох синів: 19-річного Діллана та 20-річного Брендона. Нещодавно Памелу запідозрили у стосунках із засновником WikiLeaks Джуліаном Ассанжем, після того, як її помітили біля його апартаментів у Лондоні.

Зараз ви читаєте новину «Памела Андерсон показала бюст на вечірці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути