Ексклюзиви
четвер, 25 лютого 2021 14:01

"Пацанка" блиснула оголеними грудьми у відвертій фотосесії
5

"Пацанка" Юлія Чигринець взяла участь у відвертій фотосесії.

Жінка звернулася на проєкт "Від пацанки до панянки", яке транслює "Новий канал", для того, щоб побороти агресію. Педагоги Школи леді також зауважили, що вона має проблеми зі сприйняттям своєї жіночності та сексуальності. Тому їй запропонували пройти випробування пікантною фотосесією.

Чигринець позувала в пікантному образі
Фото: instagram.com/chygrinets21
Чигринець позувала в пікантному образі
Чигринець позувала в пікантному образі
Чигринець позувала в пікантному образі
Чигринець позувала в пікантному образі

"Рік тому не змогла проявити свою жіночність через об'єктив. Відтоді я закрилася ще більше, адже для фотографа тоді не виглядала, як леді. З того моменту ще більше не любила своє тіло. Запевнила себе, що неприваблива. І ось через деякий час наважилася спробувати ще раз", - згадала Чигринець.

Їй довелося перебороти себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологиня Школи леді дала поради, як позбутися батьківського контролю

"Колись я давала собі обіцянку ніколи не оголятися перед іншими і не приймати себе дівчиною. Було лячно знімати з себе одяг. Але страх побачити себе оголеною програв моїм прагненням. Дивлячись на ці фото, зуміла полюбити себе та своє тіло. А найголовніше, зрозуміла, що цілком приваблива і жіночна", - додала фіналістка реаліті.

Учасниця реаліті Євгенія "Батюшка" Мазур полетіла у відпустку до Туреччини. З відпочинку публікує відверті кадри. Жінка влаштувала гарячу фотосесію в ванній. Переможниця 4-го сезону реаліті "Від пацанки до панянки" відвідала турецький регіон Каппадокію.

Зараз ви читаєте новину «"Пацанка" блиснула оголеними грудьми у відвертій фотосесії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути