понеділок, 25 жовтня 2010 13:33

Оззі Осборн виявився далеким родичем Миколи ІІ

Оззі Осборн виявився далеким родичем Миколи ІІ

Американські учені досліджували зразки крові, узяті у рок-музиканта Оззі Осборна, і склали його генетичну карту, пише The Daily Mail. Під час дослідження було встановлено, що колишній лідер Black Sabbath є нащадком неандертальців і стародавніх римлян, які загинули в результаті виверження вулкана Везувію 24 серпня 79 року.

Окрім зв'язку з неандертальцями і римлянами учені також знайшли в ДНК Осборна докази того, що музикант є далеким родичем російського імператора Миколи II і короля Великої Британії Георга I. Крім того, дослідники з'ясували, що Осборн доводиться родичем відомому американському злочинцю XIX століття Джесі Джеймсу.

Коментуючи результати роботи учених, Оззі Осборн заявив, що багато в чому підсумки складення генетичної карти не дивні. Так, музикант, натякаючи на свої витівки в стані алкогольного і наркотичного сп'яніння, пожартував, що про його спорідненість з неандертальцями вже давно знають його дружина Шерон і представники поліції в безлічі країн світу.

Варто відзначити, що фахівці вивчили і феномен довголіття Осборна, який і сам неодноразово називав себе "медичним дивом". За словами музиканта, у нього немає розумного пояснення причин того, чому він досі живий. Дослідники дізналися, що Осборн володіє більшою витривалістю, ніж середньостатистична людина, а можливості його організму справлятися з наслідками вживання алкоголю і наркотиків перевершують середні показники.

В даний час Оззі Осборн прагне вести здоровий спосіб життя під спостереженням лікарів і своєї дружини. У колишні роки музикант міг випивати по чотири пляшки коньяку на день і одночасно з алкоголем приймати наркотичні речовини.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Оззі Осборн виявився далеким родичем Миколи ІІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути