четвер, 23 грудня 2021 17:57

"Залишила телефон на прилавку" - Lida Lee пригадала першу подорож за кордон

"Залишила телефон на прилавку" - Lida Lee пригадала першу подорож за кордон
Lida Lee поділилася спогадами про першу подорож за кордон. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Співачка Lida Lee поділилася, як і де полюбляє проводити відпустку.

Колишня підопічна Monatik також пригадала, як загубила телефон на відпочинку. Про це розповіла за лаштунками шоу "Хто зверху" на "Новому каналі".

"Якщо на відпочинок є лише тиждень і потрібно вибрати між морем та гірським курортом, то віддам перевагу морю. Але рік тому ми з друзями вирушили до Карпат. Я отримала такий потужний заряд енергії та сил, хоч відпочивали кілька днів. Та вони видались дуже насиченими. Зрозуміла, що в горах особлива атмосфера", - сказала виконавиця.

У дитинстві батьки завжди відправляли її в танцювальні табори на море. Або ж усією сім'єю відкривали нові країни та мальовничі куточки. Та найбільше співачці запам'яталась її перша подорож за кордон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експідопічна Monatik випустила перший трек після припинення співпраці з артистом

"Поїхала разом із танцювальним ансамблем на фестиваль у Австрію. Ми мали можливість прогулятись містом та відчути його атмосферу. Я настільки була вражена архітектурою та місцевими пам'ятками, що залишила свій телефон на прилавку сувенірного магазину", - пригадала вона.

Співачка Лідія Скорубська, відома як Lida Lee, взяла участь у зйомці для Vogue Ukraine. Зйомка пройшла в форматі вечірки в стилі 1920-х. Учасники одягнені за модою фільму "Великий Гетсбі".

Зараз ви читаєте новину «"Залишила телефон на прилавку" - Lida Lee пригадала першу подорож за кордон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути