понеділок, 27 квітня 2020 15:59

Остапчук нарвався на критику через голі ноги нової супутниці

Остапчук нарвався на критику через голі ноги нової супутниці
До хейтерів приєдналася і українська співачка Оля Полякова. Фото: instagram.com/vova_ostapchuk/

Ведучий 35-річний Володимир Остапчук спровокував новий скандал навколо власної персони.

Він опублікував в Instagram відео з ногами новоспеченої супутниці.

Шоумен лежить на підлозі, а дівчина ритмічно під музику рухає оголеними ногами. Розставляє і зводить їх, закидає навколо голови і плечей ведучого. Вказано, що відео знято на Новопечерських Липках. Остапчук, вірогідно, живе там зі своєю новою дівчиною.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Sunday is a Leg Day ⠀ #гдерука #ногибоги #сделалоперацию #sunday #legday #challenge

Публикация от Vladimir Ostapchuk (@vova_ostapchuk)

Фоловери засудили Остапчука за недоречні жарти на тлі розлучення з матір'ю його 2 дітей Оленою Войченко, яка болісно переживає їхній розрив після 12 років шлюбу.

"Розчарована в Вас! Вашим діткам, думаю, не дуже приємно дивитися це відео!", "Мда... Дуже дивний бидло-гумор", "Знайшов повію на вулиці і тішиться, будуть мати що діти дивитися гідний приклад батька", "Була повага колись - нема поваги зараз. Ви огидний", "Фу. Гидота", "Повне розчарування", "Вова, це просто гидота", "Вова. Це жахливо", "Не мужик, а ганчірка полова", "Срамота", - написали фоловери.

До хейтерів приєдналася і українська співачка Оля Полякова.

"Думаю, що це жорстоко", - написала Полякова.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

С меня хватит! Я не буду больше готовить!!! ⠀ Примерно так кричал мой внутренний голос после двух недель карантина. ⠀ 1. Отрицание 2. Гнев 3. Торг 4. Депрессия 5. Принятие ⠀ Я прошла все этапы!!! Сейчас у меня принятие!✅ ⠀ Я из тех женщин, которые считают, что готовка это не обуза, это радость, вдохновение и место где мы можем побыть в себе и с собой! В моем мире, мы не обязаны стоять у плиты 24/7 или же если женщина не умеет готовить борщ, то она плохая женщина!!! Нет! Не борщом единым....! ⠀ Проверено ✅ ☺️ ⠀ Моя мама же другого мнения, она обожает кухню, плиту и считает это прямым обязательством женщины! Мы тут часто спорим, в итоге она идёт на кухню печь пирог, а я танцевать либо наслаждаться закатом!😂 ⠀ В любом случае, важно слушать себя и свои желания!💜 ⠀ Сегодня мы с Вами готовили вместе в прямом эфире и я кайфанула, БЛАГОДАРЮ КАЖДОГО кто смотрел и готовил! Вы умнички!🌸 ⠀ А как Вы высчитаете? ⠀ Путь к сердцу мужчины лежит через желудок?#madamnotary #happy #lifestyle #l4l

Публикация от kristygor (@kristygor)

Нова кохана Остапчука, ноги якої з'явилися в відео, і заради якої Остапчук залишив сім'ю, - це 33-річна Христина. В Instagram пише про себе "танцюючий нотаріус".

Зараз ви читаєте новину «Остапчук нарвався на критику через голі ноги нової супутниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути