вівторок, 07 серпня 2018 12:24

Оскароносний Роберт Редфорд заявив про завершення кар'єри

Оскароносний Роберт Редфорд заявив про завершення кар'єри

Оскароносний американський актор і режисер 81-річний Роберт Редфорд заявив про завершення кар'єри в інтерв'ю виданню Entertainment Week.

"Ніколи не говори ніколи, але я серйозно вирішив, що з акторством для мене на цьому "все". Після піду на пенсію. Цією справою я займався з 21 року. Гадаю, цього достатньо. І чому б не завершити кар'єру тим, що є дуже оптимістичним і позитивним?" - розповів Роберт Редфорд.

Зараз актор знімається у кримінальній драмі "Старий чоловік і пістолет", яка стане останньою стрічкою у професійній діяльності Роберта. У ролі Форреста Таккера – професійний грабіжник банків, який постійно потрапляє до в'язниці. Зазначимо, що фільм вийде на екрани 28 вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі хоче всиновити ще одну дитину

Редфорд зазначив, що зараз персонаж Таккера йому подобається.

"Те, що мені найбільше в ньому сподобалося, – він пограбував 17 банків, і попався 17 разів, і 17 разів його посадили до в'язниці. Але він також врятувався 17 разів. Найцікавіше тут, що він хотів, аби його упіймали так, щоб потім він міг утекти. Напевно, це й було його основне захоплення в житті", – додав актор.

Однак голлівудська зірка не виключає можливості взяти участь в котромусь проекті як режисер.

Роберт Редфорд найбільш відомий за фільмами "Бутч Кессіді та Санденс Кід" (1969) та "Афера" (1973). Актор також знявся у "Великому Гетсбі" (1974), "Вся президентська рать" (1976). За режисуру в своєму дебютному фільмі "Звичайні люди" він отримав "Оскара".

Зараз ви читаєте новину «Оскароносний Роберт Редфорд заявив про завершення кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути