пʼятниця, 06 грудня 2019 16:47

Open Kids у новому складі презентують кліп на пісню "Эксбойфренд"
4

Нещодавно у Open Kids з'явилась нова учасниця. Фото: прес-служба
Нещодавно у Open Kids з'явилась нова учасниця. Фото: прес-служба
Нещодавно у Open Kids з'явилась нова учасниця. Фото: прес-служба
Нещодавно у Open Kids з'явилась нова учасниця. Фото: прес-служба

Після того, як основний склад групи Open Kids за результатами масштабного кастингу і реаліті-проекту "Хочу в Open Kids" знайшов нову п'яту учасницю, дівчата підготували трек "Эксбойфренд". Відеоробота вийде 7 грудня на YouTube-каналі гурту.

Режисером відеороботи виступив продюсер гурту Юрій Петров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple Music визначив TOP-100 найпопулярніших треків 2019 року

"Мало того, що пісня в цей раз істотно відрізняється за стилістикою і манерою подачі від звичного виконання групою Open Kids, в самому ж кліпі кожна з учасниць проявить себе в незвичному образі, але при цьому властивою своїй внутрішній іпостасі. Кожна учасниця постала в різних образах і сферах життя, в яких проявляє себе кожна дівчина щодня", - прокоментував продюсер.

Група Open Kids запрошує на фан-зустріч і презентацію кліпу "Эксбойфренд", яка відбудеться в Києві в ТРЦ River Mall 12 грудня о 17:00. Вхід вільний.

Переглянути цей допис в Instagram

УЖЕ ЗАВТРА! 7 ДЕКАБРЯ! ⠀ Премьера нашего нового клипа! В этой работе новое все: новый состав группы, новое звучание, новый стиль, новый саунд 😎 ⠀ Этот трек будет звучать со всех колонок и во всех наушниках! ⠀ ⠀ Мы решили вас удивить и уверены, что вам зайдет! ⠀ ⠀ Трек уже доступен для скачивания на всех платформах. Слушайте сегодня, прокачивайтесь, а завтра - смотрим клип! ⠀ ⠀ Ссылка на трек - в сторис 💞 ⠀ И кстати, трек мы посвятили всем бывшим 😉 ⠀ Фановый партнер @fantaukraine

Допис, поширений OPEN KIDS (@open_kids)

Український гурт The Roast Ramble презентує свій новий сингл "Маріо". Музичний колектив виступає у відомих рок-клубах Києва, бере участь в змагання на різних фестивалях і рок-батлах.

Зараз ви читаєте новину «Open Kids у новому складі презентують кліп на пісню "Эксбойфренд"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути