вівторок, 16 жовтня 2012 14:13

Онука Ющенко вчитиме китайську мову

Автор: Фото: ТаблоID
 

Невістка екс-президента Віктора Ющенко — 26-річна Єлизавета планує вчити свою 2,5-річну доньку Варвару китайській мові. Про це Ліза розповіла в коментарі Gazeta.ua.

"Варя вже ходить в школу раннього розвитку. Відвідує гімнастику, а скоро піде і на бальні танці. Вже вчить англійську і французьку мови. В зв'язку з тим як зараз розвивається Китай буде правильно, якщо я віддам її на курси китайської. Вже консультувалась із викладачем і вона порадила вчити мову з чотирьох років. Так що через півтора роки почнемо. Ми з Андрієм говоримо з Варею двома мовами: тато українською, а я російською, бо українська в мене не дуже хороша. Наш дідусь, Віктор Андрійович, також онуку вчить української", - зазначила Ліза.

На показ до грузинських дизайнерів "Анукі Бічола" Ліза одягнула чорну коротку сукенку і чорні туфлі на 15-см підборах із червоною підошвою від французького дизайнера Крістіана Лубутена.

"Обожнюю туфлі Лубутена. Це одна із найулюбленіших моїх марок. На таких підборах досить зручно ходити, бо в них зручна колодка. Я дуже люблю бути високою, бо насправді маю досить малий зріст в порівнянні з мамою і сестрою. Тому завжди дотягувалась до них з допомогою високих підборів", - зазначила Єлизавета.

Зараз ви читаєте новину «Онука Ющенко вчитиме китайську мову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути