вівторок, 02 квітня 2024 17:11

Онкохвора Шеннен Догерті продає речі на випадок раптової смерті
4

Шеннен Догерті
Фото: instagram.com/theshando
Шеннен Догерті
Шеннен Догерті
Шеннен Догерті

Американська акторка 52-річна Шеннен Догерті, яка з 2015 року бореться з раком 4-ї стадії, вирішила підготуватися на випадок раптової смерті.

За інформацією видання Page Six, зірка планує роздати та продати речі, які назбирала за багато років.

"Зараз мій пріоритет - це моя мама. Я знаю, що їй буде важко, якщо я піду раніше за неї. Через те, що їй буде дуже важко, я хочу, щоби інше було значно простіше. Я не хочу, щоби їй довелосся розбиратися з купою речей. Не хочу, щоби в неї було три складських контейнери, повні меблів", - пояснила Шеннен.

Крім цього жінка відмовилась від будівництва притулку для коней на території свого маєтку в Теннессі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Беверлі-Гіллз 90210" підтримала Україну та звернулась до світу

"Це було дуже важко та дуже емоційно, бо певною мірою я відчула, що відмовляюся від мрії розбудувати господарство, звести будинок для мене та будинок для моєї мами, а потім збільшити стайню. Це була одна з моїх мрій... Я збирала речі та почала плакати... Я відчула, що відмовляюся від мрії, то що це для мене означає? Значить, я відмовляюся від життя? Значить, я здаюся?", - пригадала Догерті.

Акторка вже перевезла свої речі до Каліфорнії.

"У мене є змога возити мою матір у подорожі, бо тепер у мене є всі ці додаткові кошти, і я не залажу в гроші з моїх статків, які будуть запорукою того, що про всіх людей у моєму житті подбають, коли я помру", - підсумувала знаменитість.

2015 року у Догерті діагностували рак молочної залози. Після тривалих років лікування 2017 року акторка повідомила, що у неї ремісія. 2020 року зірка оголосила, що рак повернувся, а 2023 року - метастази пішли до головного мозку.

Зараз ви читаєте новину «Онкохвора Шеннен Догерті продає речі на випадок раптової смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути