Ексклюзиви
неділя, 22 серпня 2021 12:01

Ользі Сумській - 55: які таланти розкриває відома акторка
5

Автор: facebook.com/osumska
  22 серпня Ольга Сумська святкує своє 55-річчя
22 серпня Ольга Сумська святкує своє 55-річчя

Сьогодні, 22 серпня, українській акторці Ользі Сумській виповнюється 55 років.

При акторську кар'єру, найвизначніші ролі, особисте життя і секрети краси, читайте в матеріалі Gazeta.ua

Акторський дебют і найкращі ролі

Ольга Сумська народилась в сім'ї акторів Львівського академічного театру імені Івана Франка В'ячеслава Сумського та Ганни Опанасенко-Сумської. Майбутня зірка дебютувала на сцені в п'ятирічному віці, отримавши епізодичну роль у виставі батьків "Дженні Герхардт". Взагалі, Ольга та її старша сестра Наталя часто проводили час в театрі і це вплинуло на вибір професії.

Автор: facebook.com/osumska
  Найбільшу популярність акторці принесла головна роль у серіалі «Роксолана»
Найбільшу популярність акторці принесла головна роль у серіалі «Роксолана»

Ольга Сумська закінчила Київський інститут театрального мистецтва імені Івана Карпенка-Карого. 1983 році красуня вперше з'явилась на кіноекрані у стрічці "Вечори на хуторі біля Диканьки". 1988 року стає актрисою трупи Театру російської драми імені Лесі Українки, де працювала до 2006 року.

Але найбільшу популярність акторці принесла головна роль у серіалі "Роксолана". Телевізійна драма була представлена 1996 року телеканалом УТ-1 і блискавично зробила Сумську національним секс-символом.

Зараз фільмографія Ольги Сумської складається з сотень найменувань ТВ-проектів, фільмів, серіалів і вистав. До найпопулярніших телеробіт за участю Сумської можна віднести "Я – лялька", "Вечори на хуторі біля Диканьки", "Нероба", " Жіноча логіка", "Попелюшка", "Новорічний детектив", "Право на любов", "Богдан Зіновій-Хмельницький", "Зоряні канікули", "За двома зайцями", "Дивне Різдво", "Таємниця святого Патрика", "Тіні незабутих предків", "Дві матері", "З мене досить", "Повернення", "Останній Москаль", "Тигролови".

Особисте життя

Автор: facebook.com/osumska
  Віталій Борисюк зізнавався, що закоханий у Сумську зі студентських років
Віталій Борисюк зізнавався, що закоханий у Сумську зі студентських років

В травні цього року зіркове подружжя Ольга Сумська та Віталій Борисюк відсвяткували 25-річницю шлюбу. Борисюк зізнавався, що закоханий у Сумську зі студентських років. Проте першим чоловіком Ольги став актор Євген Паперний. Якийсь час Сумська, Паперний та Борисюк складали любовний трикутник. Розлучення з Паперним стало складним періодом у житті акторів. Тим більше, від першого чоловіка Ольга народила доньку Антоніну.

Від Віталія Борисюка зірка має доньку Анну.

Секрет нестаріючої краси

Автор: facebook.com/osumska
  Іноді Сумська  ділиться зі своїми шанувальниками, які маски наносить на обличчя
Іноді Сумська ділиться зі своїми шанувальниками, які маски наносить на обличчя

На своїх сторінках в соцмережах Сумська часто хизується яскравими знімками. Іноді вона ділиться зі своїми шанувальниками, які маски наносить на обличчя, а також не приховує, що робить уколи краси і була б не проти привести в порядок підборіддя і підтягнути область грудей.

Фани часто сперечаються, чи зверталась зірка до послуг пластичного хірурга. Проте Сумська запевняє, що її вдалі фото - результат макіяжу і вигідного ракурсу.

Письменницький і кулінарний таланти

Автор: facebook.com/osumska
   Акторка не приховує свій кулінарний талант
Акторка не приховує свій кулінарний талант

Ольга Сумська не раз демонструвала свої кулінарні шедеври, якими частує своїх рідних та друзів. Найкращі рецепти вона вирішила впорядкувати і випустила власну кулінарну книгу "Готуємо разом".

Також Сумська написала автобіографічний твір, в якому розповідає про проєкти, в яких знімалася, про сімейні стосунки та коментує чутки про свою зовнішність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вишиванка замість вечірньої сукні: як політики й актори дефілювали в етнічному вбранні

2006 року Ольга Сумська балотувалася в депутати Київради від блоку "Київ — Європейська столиця" і самовисуванцем на пост мера Києва. В лютому 2012 року підписалася під листом проти колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Ользі Сумській - 55: які таланти розкриває відома акторка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути