понеділок, 18 вересня 2017 17:38

Оля Полякова вразила неочікуваним поцілунком з партнером та вибула з проекту
54

Оля Полякова залишила проект "Танці з зірками"
Фото: Прес-служба
Оля Полякова залишила проект "Танці з зірками"
Оля Полякова залишила проект "Танці з зірками"
Оля Полякова залишила проект "Танці з зірками"
Оля Полякова залишила проект "Танці з зірками"

На телеканалі "1+1" відбувся четвертий прямий ефір оновленого проекту "Танці з зірками" з темою "Made in Ukraine".

Ефір відкрив український електронний гурт Onukа, виступ якого на Євробаченні-2017 сколихнув всю Європу. Гурт виконав композицію "Vidlik", а солістка Ната Жижченко навіть зіграла на сопілці. Ведучим головного шоу країни знову став Юрій Горбунов, який, за його словами, повернувся із "тижневої декретної відпустки", роль другої ведучої на зірковому балконі взяла на себе актриса Лілія Ребрик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова розповіла, як чоловік ставиться до її пристрасних образів у "Танцях з зірками"

Одним із найяскравіших номерів ефіру став виступ Сергія та Сніжани Бабкіних, які виконали містичну румбу під українську пісню "Ой, не ходи Грицю". Сніжана Бабкіна перевтілилася у справжню відьму, а в кінці номеру подружжя приголомшило глядачів пристрасним поцілунком.

"Сніжана – моя дружина, вона – мій ангел, моя відьма", - сказав Сергій Бабкін.

Цікаво, що цього ефіру родина Бабкіних була присутня на знімальному майданчику у повному складі: діти подружжя Артур на Веселина приїхали із Харкова, щоб підтримати батьків. Пара отримала 18 балів за свій виступ від членів журі.

Оля Полякова та Степан Місюрка виконали містичне "контепорарі" під пісню Наталі Могилевської "Місяць". За ніжний танок, у якому співачка у образі чарівної мавки та її партнер у образі болотяника пливли у човні, та неочікуваний поцілунок Олі та Степана, у прямому ефірі пара отримала 20 балів від журі.

"Я вважаю, що Ви дуже яскравий персонаж, мені подобаються Ваші перевтілення. Оля, Ви наша атомна енергія, яку я буду намагатися направляти в правильне русло", - прокоментувала номер Катерина Кухар.

Окрім того, Оля Полякова зі сльозами на очах поділилася, що в дитинстві росла майже без материнської уваги, тому хотіла б більше часу проводити зі своїми донечками, які також рідко бачать маму. Але разом з тим, співачка розуміє, що не може покинути улюблену справу - сцену.

Надя Дорофєєва та Євген Кот станцювали чуттєвий вальс під пісню Христини Соловій "Тримай", виконавши надскладні підтримки. Суддя проекту Влад Яма назвав пару першими претендентами на перемогу у проекті, а також зізнався, що якщо би вийшов на паркет, то станцював би тільки із Надею. За зворушливий танець пара Дорофєєвої та Кота отримали 29 балів від суддів проекту.

Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шоптенко цього разу продемонстрували "оригінальний фьюжн" під пісню "Люди" гурту "Бумбокс". "Це була справжня сімейна мелодрама", - охарактеризував номер Юрій Горбунов. Як виявилось, минулого ефіру Ахтем отримав серйозну травму – розрив м'яких тканин, та незважаючи на заборони лікарів, все ж таки продовжив підготовку до прямого ефіру.

"Ви вже, як Бабкіни! Ви дихаєте в унісон, розумієте одне одного з напівслова", - сказав Влад Яма після закінчення номеру, а Катерина Кухар подарувала Ахтему Сеітаблаєву квітку антуріуму на знак своєї прихильності. Суворі судді оцінили номер у 29 балів.

Наталя Могилевська приголомшила глядачів "Танців з зірками" відвертим зізнанням: "У нас ніколи із Владом нічого не було. Під час моєї участі у "Танцях з зірками", я щойно познайомилась зі своїм чоловіком, і він дуже гостро реагував на те, що вся країна говорила про наш із Владом роман. Недовіра, яка виникла тоді, через п'ять років стала однією із причин нашого розлучення".

Пара Наталя Могилевська та Ігор Кузьменко виконали палкий пасодобль під пісню "Весна" гурту "ВВ".

"Пасодобль – це танець про домінування партнера. Мені б хотілося, щоб Ігор себе більше проявив", - прокоментував Влад Яма. У свою чергу, Наталя Могилевська стала перед своїм партнером Ігорем Кузьменком на коліна, доводячи протилежне. За свій номер пара отримала 23 бали від членів журі.

Також цього ефіру глядачів телеканалу "1+1" вразили пристрасним танго Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко, енергійним джазом Камалія та Дмитро Жук та запальною "ткачачею" Юрій Ткач та Ілона Гвоздьова.

Завершився четвертий прямий ефір "Танців з зірками" під неймовірний виступ легендарної співачки Ніни Матвієнко, яка виконала пісню Квітки Цісик "Де ти тепер". Учасники "Танців з зірками" виступали під живе виконання оркестру та вокалістів "Голосу країни" Віри Кекелії, Інгрет (Інгрет Костенко), Марти Адамчук, LAUD (Влад Каращук) та Лука (Андрій Лучанко).

За результатами суми балів суддівської трійки Влада Ями, Катерини Кухар, MONATIK та глядачів дві пари потрапили до "зони ризику" - Сергій та Сніжана Бабкіни, а також Оля Полякова та Степан Місюрка. Оскільки у пар була однакова сума балів від суддів та глядачів, їх долю знов вирішували члени журі. MONATIK та Влад Яма віддали свій голос подружжю Бабкіних, а Катерина Кухар – парі Олі Полякової. Отже, проект залишила пара Олі Полякової та Степана Місюрки.

Зараз ви читаєте новину «Оля Полякова вразила неочікуваним поцілунком з партнером та вибула з проекту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути