середа, 10 квітня 2019 17:13

Оля Полякова визнана "Жінкою України 2019"

Автор: прес-служба
  Оля Полякова визнана «Жінкою України 2019»
Оля Полякова визнана «Жінкою України 2019»

9 квітня в концерт-холі Freedom Hall відбулася щорічна церемонія нагородження переможців премії "Жінка України 2019". Другий рік поспіль за оцінками читачів і експертного журі в категорії "шоу-бізнес" першою стала Оля Полякова.

Премія спрямована на визнання значущості жінки у всіх сферах сучасного суспільства: культури, шоу-бізнесу, освіти, психології та розвитку, медицини і здоров'я - і покликана відзначати досягнення тих українок, які не лише змінюють світ навколо себе, але і надихають своїм прикладом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова випустила новий кліп з елементами екшну і спортивної драми

"Премія" Жінка України" - це наша вдячність і визнання найяскравіших жінок в різних сферах суспільства і включає в себе 14 номінацій. Всі вони реалізувалися в професійному плані, стали прикладом наполегливості, працелюбності і джерелом натхнення. Оля Полякова - безумовне тому підтвердження. Її стрибок в творчому плані за останні кілька років колосальний, а народна любов і любов наших читачів - незаперечний факт", - коментує засновник премії, видавець Едіпресс Медіа Україна Інна Катющенко.

23 березня стартував гастрольний тур Олі Полякової "Королева ночі". Отримавши успіх і позитивні відгуки після прем'єри шоу в Києві в минулому році, поп-діва має намір показати його в найвіддаленіших куточках і одночасно масштабних майданчиках країни.

Зараз ви читаєте новину «Оля Полякова визнана "Жінкою України 2019"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути