четвер, 26 жовтня 2017 13:24

Оля Полякова зняла в новому кліпі партнера з "Танців з зірками"
4

Степан Місюрка знявся у новому кліпі Олі Полякової
Фото: Прес-служба
Степан Місюрка знявся у новому кліпі Олі Полякової
Степан Місюрка знявся у новому кліпі Олі Полякової
Степан Місюрка знявся у новому кліпі Олі Полякової

Оля Полякова представила тизер майбутнього кліпу на трек-блокбастер "Колишній". Головна чоловіча роль дісталася екс-партнеру по танцям Степану Місюрці.

"У нас буде справжній мюзикл, чудову постановку для якого зробив Олег Жежель. У кліпі буде не те що любовний трикутник, а навіть восьми- і дванадцятикутник. У жінки завжди є подружки, які обов'язково виступають проти відносин, і наша історія не виняток ... Ось ми і вирішили створити такий жіночий багатокутник, в якому подруги не дають чоловікові спілкуватися з його обраницею. Не знаю, чим закінчиться ця історія, чи буде happy and чи ні, але одне скажу точно - кінець буде несподіваний, як і все в творчості Полякової " , - посміхається Суперблондинка.

Для Місюрки пропозицію Полякової стало несподіванкою, але від випробувань, які йому довелося пройти на знімальному майданчику не відмовився:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солістка "Время и стекло" відтворила пристрасть з "Гри престолів" у "Танцях з зірками"

"Насправді я не знав, що буде відбуватися. Просто одного разу Оля сказала:" Стьопа, ми знімаємо кліп і ти нам підходиш ", і я погодився. Спочатку я не зовсім зрозумів сюжету, але коли довелося бігати за потягом в туфлях 45 розміру замість 46, я здогадався навіщо всі ці перешкоди в кадрі ", - заінтригував Місюрка.

Прем'єра нового відео Полякової відбудеться в прямому ефірі фіналу "Танці з зірками" 29 жовтня, а вже сьогодні співачка дасть третій концерт на біс в столичному палаці "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Оля Полякова зняла в новому кліпі партнера з "Танців з зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути