понеділок, 14 листопада 2011 16:08

Ольга Сумська вважає, що в Україні демократія ще більш-менш є

Ольга Сумська вважає, що в Україні демократія ще більш-менш є

Акторку Ольгу Сумську турбує, що люди зараз більше переймаються матеріальними статками, ніж душею. Про це вона розповіла в коментарі Gazeta.ua.

"Людей більше бентежить своє матеріальне становище. А цього не треба накопичувати, бо іржа і моль підкрадеться, як пише Біблія. Я часто читаю філософські трактати Германа Гессе. От є такий в нього твір "Сіддхартха". Двічі його перечитувала і завжди по новому відкривала для себе. Це шлях людини, яка була жебраком, стала багатою, розчарувалася в багатстві і знову перетворилася на жебрака", - філософствує Сумська.

Акторка переймається, що в школі не приділяють уваги питанням духовного розвитку.

"Хотілося б, щоб діти із першого класу вивчали Боже слово. Як колись це було. Але поки школа думає, це маємо передавати ми, батьки своїм прикладом або підкладаючи якусь літературу. Хоча діти все це сприймають дуже складно. Колись таку місію ніс кінематограф. Це були фільми, які створювали цілі покоління. А зараз світом керують гроші. І є лише умови гри. Якщо їх приймаєш, тоді співіснуєш. Як пише Лермонтов "И понял я, что деньги - царь земли", - декламує Ольга.

Поміж тим Сумська слідкує за політичною ситуацією в країні.

"Від цього нікуди не дінешся. Люди, які мають владу в Україні, будуть намагатися її утримувати. Втішає, що ми ще не залякані так, як в Білорусі. Ми можемо до якоїсь міри говорити свою думку. Тому демократія ще більш-менш є. Хоч ми як робочі лошадки, працюємо, годуємо свої сім'ї і мріємо про кращі часи. От зараз "Євро" пройде. До цього хоча б зовні прилижимо дороги. Ще хотілося б, аби влада звертала увагу на популяризацію наших звичаїв та мови", - наголосила акторка.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Сумська вважає, що в Україні демократія ще більш-менш є». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути