субота, 04 жовтня 2014 14:05

Ольга Полякова розповіла, які привілеї отримують російські артисти в Україні

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Співачка Ольга Полякова розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 про привілеї, які отримують російські зірки в Україні.

"Я устала проходити кастинги, де потім обирають дуже дорогих, але не дуже талановитих московських зірок. Їх возять бізнес-класом, мерседеси з водіями, замовляють їжу з ресторанів, платять гонорари, а працюють гірше, тому що вони приїжджають сюди, як на другосортний ринок. Люди, давайте нарешті почнемо себе любити, поважати і цінити за гроші", - говорить Ольга Полякова.

Співачка розповіла, що має багато родичів у Росії і те що зараз коїться у родинах це жахливо.

"У Росії живуть багато родичів. Моя мама живе в Москві те, що між нами трапляється це велика трагедія, батьки перестають спілкуватися з дітьми, брати перестають спілкуватися з сестрами, більш того часто розстаються ворогами", - сказала співачка, - "мама була тут і знає правду, але їх телебачення настільки може нав'язувати недовіру, що через декілька тижнів вона теж "ватнічати" починає".

Репертуар полякової зазнав змін після останніх політичних подій.

"З пісні " Russian Style я зразу прибрала деякі слова від гріха подалі, а на кокошник помістила український тризуб", - сказала Полякова.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Полякова розповіла, які привілеї отримують російські артисти в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути